Már 61 hálózat támogatja az Apple Pay-t

Sloan 2015.03.12. 13:33 Apple, Egyéb 0 db 198

apple-pay

Az Apple 13 új kereskedői hálózatot adott hozzá Apple Pay szolgáltatáshoz, 61-re emelve ezzel az oldalon található franchise-ok számát. A legnagyobb név persze nem volt meglepetés: Tim Cook már a hétfői Spring Forward eseményen bejelentette a Coca-Cola automaták érkezésének hírét: 40 000 gép már támogatott, és az év végéig további 60 000 masinát korszerűsítenek majd.

Úgy tűnik, trenddé vált a “fresh market” vonal: a Dan’s Fresh Market, a Dick’s Fresh Market és a Lin’s Fresh Market is bekerült a cégnevek közé, s felvételre került a Bashas’, a Fuddruckers, a Jamba Juice, a Jersey Mike’s, a JetBlue, a Maceys, az Office Max, a Pep Boys és a Regal Cinemas is. A további, hamarosan hozzáadásra kerülők között pedig az Acme, az Albertsons, az Anthropologie, a Free People, az LL Bean és az Urban Outfitters is szerepel. Bár ezek minket európaiakat kevésbé érinti.

A kereskedők mellett, az appok hozzáadásán is dolgozik az Apple: a Kickstarter és a GameStop tegnap került az Apple Pay csomagba, az Etsy Store és a Marriott Hotels pedig szintén hamarosan érkezik majd, emellett pedig további 18 bank és hitelszövetkezet került a fedélzetre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!