Minden, amit tudni szeretnél az Apple Watch szíjairól

Sloan 2015.03.10. 18:58 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 4 120

Az Apple Watch tartozékainak árazásáról is rengeteg új infót közöltek a hétfői Apple eseményen. A cserélhető szíjak ára 49 dollártól 449 dollárig terjedő skálán mozog, valamint a töltő kábel ára is más lesz a 38 és 42 milliméteres órák esetében.

 watchbands

A hétfői Spring Forward után egy új oldallal tért vissza az Apple online áruháza, ahol különböző kiegészítőket találhatunk az órához. Néhány szíj külön, míg mások csak órával együtt lesznek megvásárolhatóak. A 49 dolláros árkategóriában helyet foglaló sportszíj több színben is elérhető lesz: fekete, asztroszürke, fekete szürke rozsdamentes acél tűvel, fehér, rózsaszín, kék és zöld variációk között válogathatunk.

Az elegáns Milanese Loop már 149 dollárba kerül majd, akárcsak a hasonló stílusú bőrszíjak – utóbbit megtalálhatjuk kőszínű, világos barna, fekete és világoskék színekben. Ugyanebben az árkategóriában szerepel a klasszikus fekete szíj is, míg modernebb bőr változatot éjkék, halvány rózsaszín, fekete és barna színben, 249 dollárért vehetjük magunkhoz. Nem utolsó sorban pedig a Link Bracelet-ről se feledkezzünk meg, mely ugyanabból a rozsdamentes 316L acélötvözetből  készült, mint az óratok, az ára pedig 449 dollárra rúg.

A teljesen egyedi kivitelezésű prémium Apple Watch Edition modellek 10,000 dollárról indulnak majd. Az USB – MagSafe töltőkábel 1 méteres verziója 29, a 2 méteres 39 dollárért lesz megvásárolható. Az ár mellett, az órák és szíjak méret tekintetében is különbözőek. Az könnyebb eligazodásban a hivatalos Apple Watch mérettáblázat nyújt segítséget:

sizeguide

Egyes modellekhez – ilyen a Sport verzió is – kétféle szíj is jár majd: egy kicsi és egy közepes, míg más változatok, pl. a Modern Buckle esetében, a vásárló maga választhatja ki órájához a számára legmegfelelőbb méretű szíjat. Azonban van néhány kivétel: az arany modell sportszíja például csak 130–200 mm-es kiszerelésben szerepel majd.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!