Letölthető az OS X Yosemite 10.10.3 publikus bétája

Sloan 2015.03.03. 12:49 Apple, Mac 1 db 318

Mától elérhető az OS X Yosemite 10.10.3 kiadás előtti verziója azok számára, akik feliratkoztak a cég OS X publikus bétaprogramjára, amivel korábban hozzáférhetnek az új frissítésekhez és OS X fotó applikációkhoz. A Mac App Store-ból már minden regisztrált bétatesztelő letöltheti az OS X Yosemite 10.10.3-as verziójának nyilvános bétáját, ami az új Photos applikációt is magában foglalja, amelyet az iPhoto és az Aperture helyettesítésére terveztek.

A Photos app mellett, az OS X 10.10.3 egy újratervezett egyoldalas, kategorizált emojiválasztót is ad, valamint bemutatja az új diverzifikált és különböző bőrtónusú emojikat. A válogatásban több ország zászlaja is szerepel és néhány már létező ikon frissített, tökéletesített változata, melyek így jobban tükrözik az Apple termékeit: az óra mostantól egy Apple Watch, a telefon ikon pedig az iPhone 6-ra hasonlít, míg a számítógép egy iMac-re. A 10.10.3 kisebb változtatásai között találjuk a Google kétlépéses hitelesítőjének támogatását is a rendszerbeállításokban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. GaraiSG - 2015.03.07. 16:23

    Nagyon szépen fut az új frissítés, nekem a régebbiekkel sem volt gond! De ez lehet hogy jobb lett! Macbook Air-en zökkenőmentes! Az új Photos alkalmazás jól működik! iPhone 6-al és iPhone 4-el szépen szinkronizálja a fotókat!

Szólj hozzá Te is!