4 gigára emelkedett a maximális appméret a Storeban

Skarp 2015.02.13. 11:10 Apple, iOS 1 db 435

appstore_logo

Kedden bejelentette az Apple, hogy az iTunes App Store-ba feltölthető alkalmazások méretlimitje ezek után 2 gigáról a duplájára, négy gigára emelkedik. A fejlesztőknek ezzel nagyobb tere nyílik a médiahasználattal, amivel még teljesebb és gazdagabb felhasználói élményt nyújthatnak. A változtatás nem érinti az LTE-n, 3G-n és mindenféle mobilhálózati adatforgalmi protokollon keresztül letölthető méretlimitet, ami továbbra is 100 megabyte marad, hogy a kevésbé tudatos júzerek se szippantsák le teljesen az adatforgalmi keretüket.

Ezzel együtt az Apple bejelentette a TestFlight Groups funkciót is, ami lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy csoportokba rendezzék a tesztelőket, így bizonyos csoportoknak más és más buildet tudnak küldeni tesztelésre, más instrukciókkal, így gyorsítva és könnyítve a tesztelés folyamatát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fehérsólyom - 2015.02.15. 14:19

    A 20, majd 50, később pedig 100 MB-os letöltési határ mobilhálózaton, mindig is zavart, mert általában csak így tudtam bármit is letölteni.
    Emellett, most decemberben, egy csomó nagy alkalmazást frissítettem. Mindegyiknél kaptam egy figyelmeztetést hogy 100 MB-nál nagyobb alkalmazást nem hajlandó letölteni, majd simán frissítette azokat.
    !!!

Szólj hozzá Te is!