Széfek kerülnek az Apple Store-okba

Skarp 2015.02.02. 18:41 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 841

watchgold_kiemelt

Nem is olyan sokára egy átlagos Apple-bolt már egy kicsit jobban hasonlíthat egy ékszerboltra. Ennek oka nyilvánvaló: az Apple Watch érkezése. A közeljövőben az összes boltba széfek érkezhetnek majd, amelyekbe helyezve a legdrágább, arany “Edition” variánsokat nagyobb biztonságban tudhatják a már így is gyakran rablótámadásoknak és betöréseknek áldozatul eső kirendeltségeket és az ott található értékeket. A hírek szerint ezek a páncélszekrények nem csak az eladásra váró darabokat tárolják majd, ide kerülnek a bemutatópéldányok is éjjelre, hogy a zárás utáni bűncselekményeknek elejét vegyék.

A madarak azt is csiripelik, hogy ezek speciálisan e célra készültek, s belül az Apple Watch-hoz való MagSafe töltőket is találhatunk, hogy a demódarabok ne merüljenek le, amíg a nap fel nem kel. Bár csak áprilisra várható a Watch, a hírek szerint bizonyos boltok már el is kezdték megkapni az első széfeket. Korábban esett szó arról is, hogy az Edition modellek magas áruk miatt speciális vásárlási folyamat után kerülhetnek tulajdonosaikhoz – ennek célja az exkluzív darabok megkülönböztetése az olcsóbb rozsdamentes acél és alumínium verzióktól.

Míg az alumínium Apple Watch Sport 350 dollárról indul, az Edition darabok több ezer dolláros áron lesznek várhatóak. Ez, párosítva a felhasznált anyagokkal (pl. az arannyal) teszi fontossá, hogy ékszerbolti védelmet építsenek ki a Store-okban, hiszen csak így érezhetik biztonságban a méregdrága eszközöket. Ahogy arról írtunk már korábban, a képzés február közepén kezdődhet a dolgozók számára, míg az árusítás magától, Tim Cooktól származó információk alapján áprilisban indul.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tamas - 2015.02.02. 20:39

    Es mi van az APR-ekkel ? APR is fogja arulni a watchot, pl istyle ?? Errol mit lehet tudni ?

Szólj hozzá Te is!