Február közepéig van határidejük az Apple Watch fejlesztőinek

HusztiD 2015.02.02. 12:50 Apple, Apple Watch 0 db 225

applewatch

Ez előző hét folyamán Tim elárulta, hogy áprilisra várható az Apple Watch tényleges megjelenése. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy mely országokban jelenik meg első körben, és napra pontos megjelenési dátumot sem kaptunk a vezérigazgatótól. A Macrumors informátorai szerint azonban az Apple már megkérte a fejlesztőket, hogy február közepéig készítsék elő az alkalmazásaikat.

Úgy tűnik, hogy minden nagyobb alkalmazásfejlesztőt arra figyelmeztették, hogy lassan itt az ideje aaz Apple Watch-kompatibilis alkalmazásaik befejezésére, hogy február közepére minden készen álljon az App Store megjelenésre. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy kisebb fejlesztőket is felkértek-e, de ebből már arra következtethetünk, hogy az ismertebb alkalmazásokra szeretnének jobban odafigyelni, hogy a megjelenésre a lehető legkevesebb buggal jelenjenek meg. Illetve az is lehet, hogy a rövid akkuidővel kapcsolatos problémák miatt keresték fel őket, hogy minél jobban optimalizáltan, energiatakarékosabban jelenhessenek meg

A másik érdekesség, hogy elvileg az Apple megkérte az egyik legnagyobb Apple Pay partnerét, hogy készítsen el egy olyan iOS alkalmazást WatchKit támogatással, amely február 12-ére megjelenik az App Store-ban. Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudjuk. Vélhetően egy olyan programról van szó, amelyet az Apple Pay elfogadóhelyeken használhatnak fel az emberek. A hírek szerint egyébként jelenleg több ezer Apple alkalmazott van, akik már javában tesztelik a vállalat első okosóráját, nyilvánvalóan azért, hogy időben felfedezzék a kisebb-nagyobb hibákat, hogy a megjelenésig tovább javítsanak rajta.

Az Apple Watch megjelenése idén áprilisra várható és a készülék kezdőára 349 dollár lesz. Hogy Magyarországon mikorra várhatjuk a megjelenését, arról egyelőre nem tudni konkrét információkat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!