Tucatnyi újdonsággal frissült a Logic Pro X

HusztiD 2015.01.23. 10:27 Apple, Egyéb, OS X 0 db 356

screen800x500

Aki kicsit komolyabban foglalkozik a zeneszerkesztéssel, az minden bizonnyal találkozott már az Apple professzionális felhasználóinak szánt alkalmazásával, a Logic Pro-val, hiszen kategórián belül ez az egyik legnépszerűbb. Ha telepítve van a program, akkor már bizonyára megkaptátok az értesítést, amely szerint megérkezett a 10.1-gyes frissítése a szoftvernek. Jó hír, hiszen egy rakás újdonságot zsúfoltak bele az almás programozók a legújabb verzióba.

10 új dobgépet kapott az alkalmazás, amellyel ezúttal leginkább az elektronikus zene rajongóinak kedveztek, hiszen a dupstep, techno, house és hasonló műfajokon át frissítettek. Továbbá 200-nál is több új hangszínnel, 10 új Mellotronnal, illetve dobgép plug-inokkal  bővült a Logic Pro, amelynek köszönhetően több dolgot hozhatunk ki a programból, mint eddig. A Drum Kit Designer-nek hála saját dobgépet állíthatunk össze, amelybe a saját hangmintáinkat illetve effektjeinket pakolhatjuk, hogy minél inkább a saját szájízünkre szabjuk a szerzeményeinket.

Elérhető továbbá a Logic Remote iPad alkalmazás legújabb frissítése is, amely szintén jelentős újdonságokat hozott, így jobban kihasználható a tablet nyújtotta extra funkció. Fontos még megemlíteni, hogy a program bővült az Air Drop és Mail Drop funkciókkal a könnyebb fájlmegosztás érdekében.

Aki hobbi szinten foglalkozik a zenével és már unja a Garage Band-et, vagy szimplán szeretne komolyabban foglalkozni vele, akkor a Logic Pro-t a Mac App Store-ból szerezheti be 200 eurós áron.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!