35 millió Apple Watch találhat gazdára az első év folyamán

HusztiD 2015.01.16. 12:17 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 345

applewatch_kiemelt

A Business Insider jóvoltából készült egy új felmérés, amelyből arra derült fény, hogy hány darab Apple Watch találhat gazdára az első év folyamán. Korábban már olvashattunk hasonló elemzéseket, összesen eddig 10 és 37 millió eladott okosórára tippelnek az elemzők egy év leforgása alatt. A mostani kimutatás szerint egy év alatt 35 milliót adhat el belőle az Apple.

A felmérésben az újdonsült iPhone 6 és 6 Plus tulajokat kérdezték meg. A válaszadók 18 százaléka nyilatkozta azt, hogy biztosan beszerzik majd az új okosórát. Az elemzők ez alapján 35 milliót számoltak ki annak ellenére, hogy még nem hozta nyilvánosságra az Apple az előző három havi eredményeit. Az emberek 11 százaléka mondta, hogy valószínűleg beszerzik az új ketyerét. 27 százalék még nem döntötte el, míg másik 27 százalék nyilatkozta, hogy valószínűleg nem fogják megvásárolni. A megkérdezettek maradék 18 százaléka pedig biztosan nem fogja beszerezni az Apple Watch-csot.

apple-watch-survey

Az Apple Watch érkezése az idei év első negyedévére várható, a pletykák szerint március folyamán kerülhet az Apple Store-ok polcaira. Nem kizárt, hogy egyelőre csak Amerikában lesz elérhető, hetekkel, illetve hónapokkal később pedig folyamatosan terjeszkedik majd a többi országban. Érdemes lesz majd egy év múlva visszanézni ezeket az elemzéseket, hogy akkor mennyi teljesült be ezekből.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. dávid - 2015.01.16. 12:35

    nem biztos hogy anyi gaztára talál ha tulárazák mert én személy szerint 200 Eur felet megnem veszem :)

  2. Pako Istvan - 2015.01.16. 14:28

    Egy fehér 42es sport mellé Milanese szíj rendel

Szólj hozzá Te is!