Bemutatkozott az első Lightning csatlakozós JBL füles

HusztiD 2015.01.12. 16:25 Apple, Egyéb, iPhone 4 hozzászólás 888

jbllightningbuds

A tavalyi nyár folyamán, illetve novemberben már beszámoltunk, hogy a nem olyan távoli jövőben érkezhetnek a Lightning csatlakozós fej és fülhallgatók. Az Apple MFi (Made for iPhone/iPad/iPod) program keretén belül kedvez az ebben részt vevő gyártóknak, hiszen általa jobban kihasználhatják az almás eszközök funkcióit, ahogyan most a JBL is tette.

A múltheti CES folyamán több gyártó mutatta be az aktuális újdonságaikat. A rendezvényen folyamán természetesen jeleskedett a JBL csapata is, akik bemutatták a legújabb fülhallgatójukat, a Reflect Aware-t. A füles újdonsága, hogy jack helyett az Apple Lightning csatlakozóját kapta meg, amelynek köszönhetően több funkciót hozhat ki belőle a felhasználó. Mint az alábbi rövid videóban is láthatjuk, a dedikált JBL program segítségével akár beállíthatjuk, hogy milyen szintű zajszűrés legyen a fülesekben, illetve külön is kalibrálhatjuk azok mértékét. Továbbá testre szabhatjuk a számunkra megfelelő EQ-t, illetve egyéb különféle paramétereket állíthatunk be általa. További specifikációk egyelőre nem érhetőek el, viszont a hivatalos információk szerint 149 dollárba kerül majd a JBL Reflect Aware.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Bond - 2015.01.12. 23:10

    Azt is megoldották, hogy ne csak 5 percet lehessen zenet hallgatni, aztan 1 ora töltés es ujabb 5 perc zene?

  2. TigerCat - 2015.01.13. 05:57

    Biztos jó, de hogy töltöm közben? Asztalnál ülve a töltőt is szoktam használni.

  3. Nimród - 2015.01.14. 01:32

    Ha asztalnál ülsz akkor miért nem gépről hallgatsz zenét ? Vagy ha töltöd akkor a jack -es fülesről hallgatod ;)

  4. G - 2015.01.20. 23:41

    olyan jo volt amikor az osszes telefongyarto atallt a 3.5mm-es jack csatlakozora. most ha kitalalja az apple, hogy akkor innentol nem csak a toltojuk lesz mas mint az osszes tobbi telefone, hanem meg a fulescsatlakozo is, es vegyel gyari toltot 12 rongyert mert az utangyartott nem mfi, meg vegyel fulest 30 rongyert, hat nem hiszem, hogy sokan boldogak lesznek.

Szólj hozzá Te is!