8 új partnert szerzett az Apple Pay

HusztiD 2015.01.10. 13:23 Apple, Egyéb 0 db 372

apple-pay

Az Apple Pay októberi indulása óta csak jókat hallhatunk az almások egyik legújabb szolgáltatásáról. A debütálása után nem sokkal kiderült, hogy az első hetekben eléggé népszerűvé vált, majd megtudhattuk, hogy novemberben sem volt oka panaszkodni az Apple-nek. Időközben megérkezett az első reklám is, melyben Gwen Stefanival reklámoztak, majd kaptunk egy újabbat a Bank of America-tól.

A legfrissebb hírek szerint újabb 8 pénzintézet csatlakozott az Apple Pay-hez. Nem csoda, hiszen egyre inkább bizakodásra ad okot a Tim és csapata által elképzelt mobil fizetési rendszer. A kérdés már csak az, hogy hosszú távon hogyan állja meg a helyét, illetve mikor érkezik meg több országba is. Ezúttal a következő pénzintézetek csatlakoztak: Security Service Federal Credit Union, Consumers Credit Union, Virginia Credit Union, Cyprus Federal Credit Union, Fairwinds Credit Union, Mountain America Credit Union, Partners Federal Credit Union, Customers Bank.

Az Apple Pay egyelőre Amerika szerte érhető el, ahol több, mint 220 ezer helyen vásárolhatnak általa az emberek. A hírek szerint fél éven belül már Angliában is elrajtol a szolgáltatás. Vélhetően a jövőben terjeszkedni fog az Apple a többi kontinens felé is, azonban hogy erre mikor kerül sor, az kérdéses, mint ahogy az is nagy erősen, hogy nálunk bevezetésre kerül-e belátható időn belül. Mindenesetre az eddigi információk és statisztikák alapján eléggé nagy bizakodásra ad okot az új szolgáltatás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!