Kate Winslet és Michael Stuhlbarg is felmerült a Jobs film kapcsán

HusztiD 2014.12.22. 16:05 Apple, Egyéb, Steve Jobs 1 db 283

"Divergent" - European Premiere - Red Carpet Arrivals

Az idei év folyamán már nagyon sokat hallhattunk a hivatalos Steve Jobs filmről, hiszen volt már itt minden. Kezdetnek David Fincher rendezte volna a Jobs filmet, aki Christian Balet látta volna viszont főszereplőként, azonban a Sony inkább Danny Boylera bízta a rendezői szerepet, aki Leonardo DiCapriot szerette volna a vezérigazgató szerepére. Hamar kiderült, hogy a színész dobta a szerepet, így Bale neve merült fel ismételten, de napokra rá megtudhattuk, hogy ez sem fog megvalósulni. A jelenlegi információk szerint a főszerepet Michael Fassbender alakíthatja majd.

Most újabb információk láttak napvilágot ennek kapcsán. A hírek szerint Kate Winslet tárgyalásokat folytat a Universal Pictures-szel. Hogy pontosan milyen szerepet kaphat a filmben, azt egyelőre nem tudni, viszont a találgatások szerint Jobs lányát, vagy Katie Cottont, a korábbi PR vezetőt alakíthatja. A második név, aki most felmerült a filmmel kapcsolatosan az Michael Stuhlbarg, akit a Broadwalk Empire-ből ismerhetünk. A hírek szerint ő alakíthatja majd Andy Hertzfeldet, aki a Macintosh csapatának jelentős tagja volt. Érdemes megemlíteni Jeff Danielst is, aki John Scullyt alakíthatja a filmben, azonban ő még nem kapott semmilyen ajánlatot a stúdiótól.

Folyamatosan jönnek az újabb hírek a filmmel kapcsolatosan, de talán már látszik a fény az alagút végén. Reméljük, hogy a Universalnak lassan sikerül pontot tennie a szereplői gárda kérdésére, így remélhetően már minél hamarabb megkezdődhetnek a forgatások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. IPin sí - 2014.12.23. 11:56

    Jobs szappanopera 1000006790. rész… Natália Orejróó belép és elmondja, hogy ő mennyire szereti az almát:))

Szólj hozzá Te is!