Ígéretes újdonságokkal frissült a Fleksy

HusztiD 2014.12.18. 16:33 Apple, Egyéb, iOS 0 db 449

Screen Shot 2014-12-18 at 12.49.27 PMA nyári WWDC keretein belül az Apple emberei bemutatták az iOS 8 és az OS X Yosemite-ot egyaránt. A mobil operációs rendszerek terén az egyik legnagyobb újdonság a külsős billentyűzetek telepítése volt. A nyolcadik főrendszer megjelenésekor az App Store már tele volt különféle third-party gyártók billentyűzeteivel, melyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Fleksy volt.

A Fleksyvel eddig sem volt baj, hiszen elég hamar népszerűvé vált a felhasználók körében. Most nem is olyan régen viszont kapott egy jelentős frissítést, amelynek köszönhetően megannyi extrát kapott az app. Több téma vált elérhetővé, így mostantól akár a Hunger Games vagy a Frozen is visszaköszönhet a virtuális klaviatúránkon. Ezeknek a kiegészítőknek az árazásai 0,89-tól 2,69 euróig terjednek.

A másik jelentős frissítés az “Extensions” opcióra terjed ki, amelynek hála teljesen egyedivé szabhatjuk a billentyűzetünket. Ide olyan kiegészítőket tehetünk, mint a GIF-fek beszúrása, egykezes használat, számok megjelenítése és miegymás. Egészen hasznos kis funkciók ezek, hiszen sokban megkönnyítik a használatot, nem mellesleg a GIF küldés szerelmesei könnyebben szúrhatnak be képeket a beszélgetéseikbe.

[app 520337246]

Aki még nem szerezte volna be a Fleksy keyboardot, az 0,89 euróért bármikor megvásárolhatja az App Store-ból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!