További információkat kaptunk a készülő Jobs-filmről

HusztiD 2014.12.12. 12:34 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 141

jobs

Ha visszatekintünk erre az évre, azon belül felidézzük a hivatalos Steve Jobs filmről érkezett híreket, akkor tudhatjuk, hogy már-már kezd kabaréba illővé válni a történet. Elsőnek úgy volt, hogy a Sony birtokolja a jogokat, s David Fincheré lehet a rendezői szék. Nem sokkal később kiderült, hogy leváltották őt Danny Boylera, mert Fincher túl nagy összeget kért volna filmért. Ezek után jöttek a szereplők… Elsőnek Christian Bale, majd DiCaprio, végül újra Bale neve merült fel, azonban hamar kiderült, hogy mind a két színész ejtette a szerepet. Nem is olyan régen viszont arról számoltunk be, hogy még Tom Cruise neve is felmerült a film kapcsán.

A helyzet azóta nem sokat változott, de az elmúlt hetek folyamán megtudhattuk, hogy a Sony eladta a film jogait az Universal Picturesnek. Ezek után ismét kiszivárgott egy pár új információ a filmről és a Sonyról, és most is kaptunk egy újabb adagot belőlük. Még év elején, februárban Aaron Sorkin, a film írója levelezett az aktuális tagokkal. Az egyik legérdekesebb dolog, amely ezekből kiderült, az nem más volt, minthogy az író két előadótermet, egy éttermet és egy garázst szemelt ki a film helyszínének. Erre már egyből megindultak a találgatások, hogy az előadóterem valószínűleg a Symphony Hall lehet San Franciscóban, ahol Steve a legelső NeXT előadását tartotta, hiszen Sorkin egy korábbi levelében erre is hivatkozott.

Hogy végezetül mi lesz a film sorsa, illetve milyen helyszíneken játszódik majd, az csak a bemutatón derül majd ki teljes bizonyossággal. Az eddigi információk szerint a film három darab 30 perces jelenetből fog állni, ahol az egykori vezérigazgató utolsó perceit fogja bemutatni egy-egy fontosabb esemény előtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!