Gwen Stefanival reklámozza az Apple Pay-t a MasterCard

HusztiD 2014.12.10. 16:16 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 431

screen-shot-2014-12-08-at-11-13-17-am

Mostanában, az utóbbi hetekben teljesen el vagyunk halmozva reklámokkal. Elsőnek jött két iPhone 6, majd rá pár napra egy újabb, amelyet a Justin Timberlake és Jimmy Fallon duó varázsolt hangulatosabbá, majd kaptunk egy új iPad Air 2 videót is a napok folyamán. Ezúttal a MasterCard állt elő egy újabbal, amelyben az Apple nemrégiben bevezetett Apple Pay szolgáltatását népszerűsítik Gwen Stefanival karöltve.

Az Apple Pay az iOS 8.1-gyes rendszer megjelenésével debütált az amerikai piacon, melyet egyelőre nagyon korlátozott pénzintézet, illetve bolt támogat. November közepén még azt is megtudhattuk, hogy eléggé népszerű volt az almások újonnan bevezetett szolgáltatása, hiszen több ezer tranzakciót könyvelhettek el. Ezúttal pedig a MasterCard készített egy reklámot az Apple Pay számára, ahol harminc másodpercben bemutatják azt Gwen Stefanival karöltve.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Unbelievable - 2014.12.10. 23:40

    Mikor lesz itthon olyan széles koruen elterjedt, hogy minden paypassos helyen lehessen használni?

  2. Tóth Kornél - 2014.12.11. 01:27

    Nézz már szét!
    Ha akkor mondanád ha már Németországban is lenne,akkor oké. De még ott sincs..akkor itt szerinted mikor lesz? Örültek a boltosok hogy nem mentek tönkre az online kasszák idejében,biztos ez lesz nekik a fontos,hogy egy hipszter amerikai gondolkodású az Iphone6-jával akar fizetni.

Szólj hozzá Te is!