Lumenplay – a Karácsonyi okosizzó

HusztiD 2014.12.08. 14:15 Apple, Egyéb 0 db 692

lumenplay-christmas-lights-01

Az elmúlt évek folyamán már mindenféle okosnak nevezhető kiegészítő készült az okostelefonokhoz, tabletekhez. Népszerűek az egyelőre drágán beszerezhető okosizzók, hiszen általuk olyan hangulatot teremthetünk otthonunkban, amilyet éppen szeretnénk. Az Apple előszeretettel reklámozza ezeket a kiegészítőket, melyet most bővített a Lumenplay kínálatával.

A gyártó egy egészen egyedi ötlettel állt elő, hiszen hamarosan itt van a Karácsony. Ennek alkalmából a külföldi Apple Store-okban elkezdték árulni az okos karácsonyfa izzókat, amelyet a telefon, illetve tablet segítségével teljesen személyre szabhatunk. A termék ára sem nevezhető egetverően vészesnek, hiszen 79 amerikai dollárba kerül, amiért cserébe egy 360 centiméteres izzósort kapunk 12 darab RGB körtével. Egészen sokoldalúan testre szabhatjuk a Lumenplay izzóit, hiszen összesen 16 millió árnyalat közül választhatunk, egyenként megadhatjuk, hogy melyik milyen színű legyen, ezen felül beállíthatjuk a fényerőt, sebességet és az automatikus kikapcsolást is.

A Lumenplay Karácsonyi izzósora hivatalosan nem kapható Magyarországon, így aki egy hasonló termékre vágyik az ünnepekre, az Amazonról beszerezheti.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!