Kiszivárgott az iPad Air Plus tervrajza?!

HusztiD 2014.12.01. 15:08 Apple, iPad 0 db 979

Legalábbis ezt állítja egy japán magazin, a Mac Fan, akiknek a legújabb, 2015 januári kiadásukban feltűnt a gigantikus tablet tervrajza. Hogy mennyire hiteles avagy nem a tervrajzuk, az egyelőre nem tudott. Vélhetően egy újabb nagy hírverésről van szó, melynek nincs teljes valóságalapja.

Az állítólagos tervrajz szerint a tabletet iPad Air Plusnak fogják hívni, amely pontosan 12.2 colos lesz és mindössze 7 mm vastag. Viszonylag kevés dolgot tudhattunk meg a belső hardverekről, de idézőjelesen kiderült, hogy ebben már az új A9-es processzor fog dolgozni. A dolog érdekessége, hogy az Air Plus elvileg 4 hangszórót kap, így ha azt bármilyen oldalra is fekteti a felhasználó, akkor sztereó hangzást nyújt a készülék. A Mac Fan információi szerint a gigantikus tablet valamikor április és június környékén kerülhet majd a boltok polcaira.

Egyelőre ne vegyen senki semmit készpénznek, hiszen lehet, hogy ebből semmi sem fog megvalósulni. A korábbi pletykák egyébként egy 12 és 12.9 col közötti méretet jósoltak az Apple új tabletjének, amely 2015 elején jelenhet meg leghamarabb. Hogy pontosan mi lesz az iPad Pro vagy Air Plus sorsa, az egyelőre erősen kérdéses.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!