Közérdekű közleményünk szerverügyben

Skarp 2014.11.22. 14:35 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 562

Steve Jobs is pictured with an image of server farm in Maiden, North Carolina as discusses the iCloud service at the Apple Worldwide Developers Conference in San Francisco

Az utóbbi időszakban a szerverünk nem állt a helyzet magaslatán, amit külső támadások is tovább súlyosbítottak. Az ebből adódó kellemetlenségekért ismételten elnézéseteket kérjük, most végre azonban elérkezett az idő, hogy változtassunk ezen. Ma este, nyolc órakor lezárjuk a kommentelést és mindenféle interakciót, ami kihatással van az adatbázisunkra és egy új, jobb és gyorsabb szerverre költözünk, mert az tisztább és szárazabb érzés.

Ez pedig az első lépése a változásoknak, amit hamarosan megtapasztalhattok az oldalon. Először is nem árt tudnotok, hogy az oldal neve az alkalmazás mintájára iHungaryre változik, és holnaptól az ihungary.hu domain alatt lesz elérhető. Azért döntöttünk így, mert az oldal jó ideje nem csak az iPhone-nal foglalkozik és úgy véljük ez jobban tükrözi a tartalmi irányvonalat. Ezzel megtesszük az első lépést abba az irányba, hogy egy átláthatóbb, letisztultabb és nem utolsósorban felhasználóbarátabb oldallá váljunk.

A következő időszakban, ha nem is napi szinten, de szépen lassan változni fog ez-az itt. Ennek célja, hogy mindenki úgy tudja az itt keletkező tartalmat fogyasztani, ahogyan az neki kényelmes. Megszűnnek, átalakulnak kategóriák, újak is keletkeznek, új rovatok és funkciók megjelenésére is számíthattok. Idővel pedig a dizájn is változik majd. Számunkra kifejezetten izgalmas hónapok következnek és reményeink szerint ti, mint tartalomfogyasztók ebből minél kevesebbet fogtok megérezni. Pontosabban csak azt, hogy egyre jobb lesz ide járni.

Tehát a lényeg velősen: ma este 20 órától nem lehet majd kommentálni, este 10-től hajnali kettőig pedig az oldal sem lesz elérhető. Utána már az ihungary.hu URL-t használjátok, bár jó ideig a régi címmel is be fog jönni az oldal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!