Tavaszi launch várható az Apple Watch esetében

Skarp 2014.11.03. 14:17 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 364

watch_tavasz_kiemelt

Bolti dolgozóknak küldött videóüzenetében a bolthálózatért felelős alelnök, Angela Ahrendts elárulta, hogy az Apple Watch leghamarabb 2015 tavaszán indulhat világhódító útjára – írja a 9to5Mac. A megjelölés némileg finomított az egészen tágan értelmezhető “valamikor jövő év elején” időpontmegjelenésnél, amit Cook-ék még a keynote-on megosztottak a közönséggel. “Azért vettünk fel titeket, mert ti vagytok a legjobb emberek a világon. És mert tudjátok hogyan kell kezelni a vásárlókat. De maratoni távot sprintelünk és nem lesz megállás. Jönnek az ünnepek, aztán jön a kínai holdújév, majd tavasszal új termékünk rajtol.”

Ezek már az egykori Burberry CEO szavai voltak. A 9to5mac értesülései szerint egyébként a dolgozókat már képzik az Apple Watch bemutatására, funkciói ismertetésére. A boltokban lesz lehetőség felpróbálni az órát és megtapasztalni a különböző méreteket és csuklópántokat is. Az okosóra valószínűleg kiemelt helyet kap majd a boltokban, s Ahrendts úgy véli, az eszköz eladásai elmélyítik majd a cég kapcsolatát a vevőkkel.

Szeptemberben egyébként egy az Apple órával kapcsolatos terveiben járatos forrás azt nyilatkozta a The Informationnek, hogy a cég jó ha Valentin napra képes lesz piacra dobni az eszközt. Akkor az is elhangzott, hogy az Apple eredetileg karácsonyra szerette volna kihozni az órát, azonban a szoftverfejlesztési részleg akadályokba ütközött, így a problémák miatt kénytelenek voltak csúsztatni a megjelenésen némileg. Ezt a verziót támasztották alá a finom utalgatások is a bemutatón, illetve az is, hogy azok, akiknek alkalmuk nyílt kipróbálni a készüléket, arról számoltak be, hogy egyik tesztpéldányon sem a Watch OS futott.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Indy - 2014.11.03. 15:35

    Ha nem a Watch OS akkor mi?:O

    • Skarp - 2014.11.03. 18:05

      demószoftver, vagy valami sima videó.

  2. AAPL - 2014.11.03. 21:15

    Pedig láttam olyan videót amin az ipse maga szabta testre pl az óra lapját és nem demo volt.

Szólj hozzá Te is!