Dél-Koreában is nagy az érdeklődés az iPhone 6 iránt

HusztiD 2014.10.28. 16:32 Apple, iPhone 2 hozzászólás 914

note-4-and-iphone-6-plus

Nem kellett sokat várni, hogy az Apple bejelentse a harmadik körös országokat, hiszen a hónap közepén már sor került erre. Magyarország mellett még egy tucat országban válik elérhetővé a telefon október 31-étől kezdődően. 24-étől pedig minden harmadik körös országban előrendelhetőek az új iPhone-ok. Dél-Koreában, a Samsung hazájában már előjegyzésben nagy meglepetést okozott az Apple.

Wall Street Journal értesülései alapján Dél-Koreában az előrendelést követő egy percben 10 ezer iPhone 6 és 6 Plus készüléket rendeltek elő. Az első félórában ez a szám már 50 ezerre ugrott fel. Az elemzők számításai alapján 100 ezer iPhone 6 és 6 Plus modellre rendeltek elő a koreai emberek múlthét pénteken. Viszonyításképp, ugyanennyi idő alatt a Samsung Galaxy Note 4 készülékre csak 30 ezer előjegyzés érkezett. Ha pedig kettéosztjuk az Apple számait, még akkor is túlhaladja a riválisát saját otthonában.

Érdekes lesz majd januárban megnézni az Apple akkori pénzügyi adatait, hiszen minden eddiginél nagyobb kereslet mutatkozik a legújabb okostelefonjaik iránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Fehérsólyom - 2014.10.28. 21:22

    iPhone 6 Plus X idő alatt előrendelve = ? db.
    Samsung Galaxy Note 4 X idő alatt előrendelve = ? db.
    ————————————————————————-
    iPhone 6 X idő alatt előrendelve = ? db.
    Más hasonló telefon. X idő alatt előrendelve = ? db.
    ————————————————————————-
    Ez a statisztika csodája! :)

  2. menti - 2014.10.29. 18:45

    Örülök a hírnek! Legalább megint jobb napom lett! Hajrá! Vegyétek, vigyétek!

Szólj hozzá Te is!