Jóval több iPhone 6 fogyott eddig, mint 6 Plus-ból

HusztiD 2014.09.22. 16:44 Apple, iPhone Jóval több iPhone 6 fogyott eddig, mint 6 Plus-ból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 2 773

iphone-6-6-plus1

A korábbi pletykáknak megfelelően az Apple idén két új telefont adott ki: egy 4.7 colosat és egy 5.5-öset. Ezekkel együtt voltak olyan szóbeszédek is, amelyek azt állították, hogy a kisebbik telefonból jóval több készül el a rajtig, mint a nagyobbikból. Egy korábbi hírünkből pedig az is kiderült, hogy az iPhone 6-ból 400 ezret, míg a 6 Plus-ból 140 ezret gyárt le napi szinten az Apple.

A Mixpanel oldalán nyomon követhetjük az aktuális állást, amelyből kiderül, hogy milyen az új telefonok népszerűsége. Mint azt jól láthatjuk a diagramon, sokkal több iPhone 6-ot használnak az emberek, mint a nagyobbik testvérét, a 6 Plus-t. A cikk írásának pillanatában az adoptálás az iPhone 6 esetében 2.56% volt, míg a 6 Plus esetében csak 0.53%. Ebből látszik, hogy ötször annyi 4.7-es okostelefont adott el az Apple, mint a csúcsmodellből. Érdemes egyébként nézegetni a Mixpanel oldalát, hiszen óránként frissülnek az adatok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!