Már klónozzák a Flappy Bird atyjának új játékát, a Swing Copters-t

HusztiD 2014.08.23. 14:12 Apple, Egyéb, Játékok 1 db 243

Egy pár napja már beszámoltunk, hogy érkezik a Flappy Bird alkotójának új játéka a Swing Copters, amely lényegében ugyanaz, mint az elődje, csak itt vertikálisan kell haladni a játék során. Ez előtt, mikor még csak a Flappy Bird létezett, akkor az annyira népszerű lett, hogy a fejlesztő Dong Nguyen leszedte az App Store-ból és a Google Play-ből, hiszen nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött népszerűséggel. Erre fel pedig több fejlesztő is úgy gondolta, hogy ideje azt leklónozni, hogy ők is részesüljenek a népszerűségből.

Most, hogy megjelent Nguyen új játéka, nem történt más, minthogy egy tucat fejlesztő kezdte el azt leutánozni. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen egyszerű játékot ennyien másolnak le, mivel lényegében ugyanaz, mint a Flappy Bird, csak itt nem balról jobbra, hanem lentről felfelé kell haladni. Ugyanakkor az is hihetetlen, hogy eddig szinte senkinek nem jutott ez eszébe, hogy egy kicsit eltérő klónt csináljon a Flappy-hez képest, csak magának az eredeti alkotónak, Dongnak, amit most úgyszint kismillióan másolnak le. Egyébként a TechCrunch összeszedte a klónokat, így elmondható, hogy minden mobil platformon már szép számmal kezdenek elterjedni a másolatok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisz i5 - 2014.08.23. 20:31

    Egyetlen példányt se hagynék jóvá az apple helyében. Szégyen, h egy ötletből százezrek akarnak hasznot húzni. Ugyanez van a zeneiparban. Hónapokig egyet másol mindenki. Ááááá…

Szólj hozzá Te is!