Ma érkezik a Yosemite publikus bétája

HusztiD 2014.07.24. 10:00 Apple, OS X 1 db 358

Egészen pontosan úgy is lehetne fogalmazni, hogy félig-meddig publikus bétája, hiszen csak azok tölthetik le, akik regisztráltak az Apple nemrégiben bevezetett Béta Programjára. Az OS X 10.10 Yosemite-nak egyébként a hétfői nap jelent meg a legutóbbi kiadása, a Developer Preview 4, amely kevés újdonságot hozott az előző verzióhoz képest.

A Béta Programban részt vevők számára is frissíti majd az Apple a rendszert, azonban a hírek szerint kevesebb kiadás lesz számukra, mint amit a fejlesztők részére adnak ki a Developer Preview-vel. Ha program lényege, hogy aki részt vesz benne, az könnyedén bejelenthesse az operációs rendszer hibáit, melyet a vállalat programozói remélhetően kijavítanak a végleges verzió megjelenéséig. Az OS X Yosemite idén ősszel, vélhetően októberben lesz elérhető a Mac App Store-ban, amit ingyenesen letölthetnek a felhasználók.

Amennyiben valaki ki szeretné próbálni a megjelenés előtt, annak regisztrálnia kell az Apple oldalán. Nem árt azonban vigyázni, hiszen a vállalat semmilyen garanciát nem vállal az esetlegesen felmerülő problémákért, hiszen még nagyon béta állapotban van a rendszer.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kri$$$ - 2014.07.24. 11:30

    Melóba vagyok csak ipad van nálam…. Letölthető már? Vagy majd 7kor lesz elérhető?

Szólj hozzá Te is!