Négyszer népszerűbb elődjénél az OS X Yosemite

HusztiD 2014.07.15. 13:21 Apple, OS X 2 hozzászólás 340

Több mint egy hónapja hullt le a lepel az ősszel érkező OS X 10.10-ről, a Yosemite-ról. Ahogyan már a WWDC után mi is beszámoltunk, az új dizájn mellett egy rakás újdonsággal fog megérkezni a rendszer és ezentúl sokkalta közelebb áll majd egymáshoz az OS X és az iOS, mint eddig bármikor. Ezeket nézve nem is csoda, hogy már népszerűbb az új rendszer, mint a tavaly megjelent Mavericks.

Jelenleg a Yosemite Developer Preview 3-at tesztelik a fejlesztők és azok, akiknek van hozzáférése a szoftverhez. A legújabb webes felmérések az észak-amerikai felhasználó körében zajlottak – azt vizsgálták, hogy milyen arányban vannak az OS X netezői. Ahogyan az kiderült, a Mac felhasználók 0.2 százaléka rendelkezik már a Yosemite egyik béta verziójával. A tavalyi Mavericks bétákat mindösszesen csak 0.05 százaléka használta az almásoknak, így jól kivehető, hogy jóval sikeresebb lehet az OS X 10.10. Mivel még a megjelenésig hetek, hónapok vannak hátra, így fölösleges mélyrehatóbb következtetéseket levonni. Minden bizonnyal nagyobb népszerűségnek fog megjelenésekor örvendeni az új operációs rendszer, mint a 10.9-es verzió, hiszen számos újdonsággal kecsegteti az a felhasználókat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Kri$$$ - 2014.07.15. 13:37

    Instant get!!!!!!!!! Nagyon várós a cucc

  2. Patrik - 2014.07.15. 17:17

    Letöltöttem win7es laptopomra ezt az OP. Rendszert, mert iszonyat gyönyörű. Sajnos nekem nem telik Mac-ra, de hátha a szoftver hasonló hatást ad, már ha 4,77 GB :)

Szólj hozzá Te is!