Mégsem lesz béke az Apple és a Samsung között

HusztiD 2014.05.21. 08:19 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 353

Tegnap késő délután felmerült a hír, mely szerint megkezdték a békítő tárgyalásaikat az óriások. Talán mindenki azt várta, hogy végre ideiglenesen lezárul a vita a két vállalat között, hiszen a legtöbb esetben csak akkor hallhatunk kettejükről, ha az egyik beperelte valamivel a másikat. A legfrissebb információk szerint azonban most elveszett a remény, hiszen nem sikerült megegyeznie az amerikai és a koreai cégnek.

Az egész dolog talán a legutóbbi tárgyalásból indult ki, hiszen nagy reményekkel álltak elé a kaliforniaiak. A jó hír az, hogy több szabadalmi pert nyertek, mint ellenfelük, azonban messze az elképzeléseik alatti kártérítésre kötelezték a riválist az Apple legnagyobb bánatára. Ezek után jött egy újabb hír, mely szerint az almások már megegyeztek a Google-lel, melyből látszik, hogy már-már belefáradtak az állandó pereskedésbe. Nem is csoda, hogy megpróbáltak a Samsunggal is megegyezni, hiszen talán egyik vállalatnak sem hiányoznak a fölösleges viaskodások.

Hogy pontosan miért nem jutottak közös nevezőre az ellenfelek az nem derült ki, hiszen mindkét fél a másikat okolja annak a sikertelenségéért. Találgatni persze lehet, de ha jobban megnézzük a dolgokat, akkor talán az Apple vezetői elhatározhatták, hogy ezentúl megpróbálnak barátságosabbak lenni a többiekkel, nem pedig vitázni a különféle szabadalmakon. A kérdés talán csak az, hogy miért nem jött ez nekik össze úgy, mint a Google-lel, aki szintén hatalmas versenytársnak számít.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. FF - 2014.05.22. 07:07

    Jó marketing !

Szólj hozzá Te is!