Óriási iPhone eseményre készül a héten az Apple

HusztiD 2014.05.06. 13:02 Apple, iPhone 4 hozzászólás 1 534

Úgy tűnik, hogy hatalmas eseményre készül az Apple, ugyanis a 9to5Mac beszámolója szerint nagy akciót tartanak majd a napokban az amerikai Apple Store-okban. Ha igazak a hírek, akkor az almások már 2 nap múlva, azaz május 8-án egy új akciót hirdetnek, melynek keretében növelnék az eladásokat, hiszen minden Store-ban beszámítják a korábbi telefonokat abban az esetben, ha újat vásárolnak érte a vevők.

Elvileg a holnapi nap folyamán kapják meg az emberek az értesítést a dologról. Úgy tűnik, hogy az Apple szeretné, ha a mostani negyedévben is megnövelnék az iPhone 5C illetve 5S eladásokat, hiszen lassan már betetőznek azok, mivel sokan már az új telefonra tartogatják a pénzüket. Az információk szerint csak az Amerikai Egyesült Államokban lép érvénybe ez a program, de nem kizárt, hogy a későbbiek folyamán máshol is tart ilyen akciót az Apple. Ha minden igaz, akkor már az Apple Store-ok fel vannak szerelve az iBeacons jeladóival, ezáltal megpróbálnak minden módszert bevetni, hiszen aki a közelben jár, az értesítést kap az iPhone csereakcióról.

A napokban már beszámoltunk, hogy májustól Angela Ahrendts erősíti az Apple csapatát, aki az értékesítésekért felelős, így nem kizárt, hogy ez az akció lehet az első sikeres lépése az almás vállalatnál. Egyebek mellett nem is csoda, hogy a vállalat mindent megtesz a vásárlók ösztönzésére, hiszen az előző pénzügyi negyedévben rekordmennyiségű telefont adtak el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Toeroek - 2014.05.06. 17:15

    Na de mi mit kezdjünk az amerikai store-okkal? Ha jól értem a cikket, akkor csak ott lesz akció, nálunk nem!

  2. Pintyo - 2014.05.06. 19:27

    Kiszaladsz es veszel egyet!

  3. Pool - 2014.05.06. 19:41

    Nemėrtem h nālunk ez miėrt nem működik. Szomorú :((

    • aggressor - 2014.05.06. 23:14

      minláunk az extraprofitra való törekedés működik makulátlanul….

Szólj hozzá Te is!