Új funkciókkal frissült az Office for iPad

HusztiD 2014.04.30. 10:50 Apple, iPad 1 db 496

Még az előző hónapban jelent meg a Microsoft legnépszerűbb programcsaládja, az Office, amely az Apple eszközeit vette elsődlegesen célba. Mint ahogyan arról már hírt adtunk, annyira népszerű volt, hogy a legelső hét elteltével több, mint 12 millió letöltést ért el. Most alig egy hónappal később megérkezett az első frissítése a programoknak, melyek által bővültek a funkcióik.

A redmondi vállalat az Office hivatalos blogján számolt be az esetről. Mint kiderült belőle, ez a legelső frissítése a 33 napja debütált alkalmazásoknak, melybe már belerakták a nyomtatási lehetőséget, ugyanis az addig nem volt benne, a felhasználók tábora pedig nagy igényt tartott rá. Továbbá berakták a SmartGuides funkciót is a PowerPoint-ba, ami által sokkal pontosabban, illetve könnyebben szerkeszthetjük a képeinket a diákban. Az AutoFit is elérhetővé vált az Excelben, mely arra hivatott, hogy egyszerre több cellát is átméretezzünk, ha azt úgy igényeljük. Ezen felül pedig további apró, inkább teljesítménybeli változásokat kapott az Office for iPad.

Az Office alkalmazásait ingyenesen letölthetitek az App Storeból, azonban a használatához elő kell rá fizetni. Aki esetleg kipróbálná, annak lehetősége van igénybe venni egy 30 napos trialt, amely alapján kipróbálhatja azokat, illetve eldöntheti, hogy szüksége van-e a programokra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fehérsólyom - 2014.05.03. 08:14

    De sajnos a Onenote, (ami ugye kissé külön életet él,) még mindig nem tud nyomtatni. Reméljük itt is berakják a lehetőséget. Mondjuk jól elrejtették a szinkron ikon alá. Az embernek nem jutna eszébe, hogy pont ott keresse.

Szólj hozzá Te is!