Kibukott a Blackberry a T-Mobile húzásán

Skarp 2014.02.19. 15:49 Apple, iPhone 4 hozzászólás 1 651

Külföldön a T-Mobile is olykor bele-belefut botrányokba időnként, most pedig egy BlackBerry felhasználókra érvényes csereakcióval sikerült elrúgniuk a pöttyöst a QWERTY billentyűzetes mobil ősatyjainál. Történt ugyanis, hogy magenta óriás bejelentette, kezdőrészlet befizetése nélkül iPhone 5S-re válthatnak a BB készülékek tulajai, erről persze elfelejtették tájékoztatni a BB-t. Bár sok tulaj örült az ajánlatnak, sokan csalódottságukat fejezték ki, mert a szolgáltató BlackBerry platform jövője iránt tanúsított elkötelezettségének hiányaként élték meg.

A gyűrűző botrányba és az azt övező pofozkodásba már a BlackBerry CEO-ja, John Chen is beszállt, aki blogbejegyzésben ítélte el az akciót, ami elmondása szerint összezavarta és feldühítette. A T-Mobile vezérigazgatója, John Legere is megnyilvánult már a cirkusz kapcsán, ő a dühös tulajok tweetjeire és emailjeire reagálva bocsánatot kért azoktól, akiket az ajánlat felzaklatott.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. aggressor - 2014.02.19. 16:52

    nem értem mit kell ezen háborogni… nekem hirdethetnék azt fordítva, biztos nem cserélném be az iphont BB-re, meg másra sem. inkább fejlődni e kellett volna a BB-nek, nem háborogni.

  2. iMarc - 2014.02.19. 20:55

    Én elhiszem, hogy kellemetlen az érintetteknek. De nem azt írták, hogy kötelező cserélni, nemdebár?
    Ha úgy érzik portékájuk kielégíti az igényeket akkor mire a nagy felhajtás?
    Ha meg úgy érzik jobb az ajánlat, mint amit maguk is nyújtani tudnak, akkor a felháborodásra fordított időt is fordítsák fejlesztesre.

  3. ElHentel - 2014.02.20. 08:45

    T mindig is a legnagyobb patkany cegek kozott volt/van. Ha bb-d van es nem csereled de az emberek 70%a igen akkor valszeg te szivod meg mivel minden szempontbol csokken a termeked tamogatottsaga… Aki nem akar valtani annak lehet h kenyszer lesz belole stb.

  4. Rapi - 2014.02.21. 08:48

    És amikor a winfos telokat adnak ingyen ha beviszed az iphone 4S-t akkor az apple nincs felhaborodva.. Gondolom pont azert mert aki ott alarja hagyni az amugy is ott hagyja aki meg nem az ugy is marad.

Szólj hozzá Te is!