Magabiztos és kiegyensúlyozott megjelenés a Leitz Complete termékekkel

iMann 2014.02.07. 19:52 Apple, Kiegészítők 0 db 1 117

Az első benyomás rendkívül fontos! Legyen szó üzleti partnerekkel szervezett értekezletről vagy magánjellegű találkozóról, az ápolt és igényes megjelenés kiváló személyes stílusra és magabiztosságra utal. Ugyanígy a mindennapjainkban elengedhetetlen mobilkészülékek – például az iPad-ek és okostelefonok – is megérdemlik, hogy kinézetük alapján igazán stílusos partnernek tűnjenek.

A Leitz Complete termékcsalád kiváló minőségű, kényelmesen használható és modern dizájnnal büszkélkedő termékei hatékonyan és stílusos megjelenéssel támogatják a mobil munkavégzést.

A Leitz Complete iPad védőtok és állvány visszafogott, puha érintésű fekete, illetve elegáns, magasfényű fehér színben kapható. A beépített állvány optimális szöget biztosít a gépeléshez, valamint szövegek, képek és videók megtekintéséhez. Megvédheti iPad készülékét a karcolásoktól, a kosztól és a portól – mindezt egy olyan védőtokkal, amely a hordozhatóságot elősegítő, vékony kialakításával rendkívül jól mutat. A gondosan elhelyezett nyílásoknak köszönhetően az iPad összes fontos csatlakozóaljzatához és vezérlőjéhez könnyen hozzá lehet férni.

A professzionális megjelenés érdekében érdemes lehet az okostelefont is az iPad tokhoz hasonló elegáns „ruhába” öltöztetni.

Az iPhone 4/4S vagy 5/5S készülékek számára készült stílusos iPhone tok az egyedülálló állvány funkciónak köszönhetően nem csak a óvja a készüléket a sérülésektől, de képek, videók megtekintését is támogatja.

A Leitz Complete termékcsalád a hagyományos kézírást kedvelőknek is nyújt megoldást. A fekete és fehér színben kapható Leitz Complete 4 az 1-ben Stylus toll egy igen praktikus eszköz. A beépített érintésérzékelési funkciókkal rendelkező toll minden érintőképernyővel használható, és megvédi az iPadet a szükségtelen ujjlenyomatoktól és foltoktól. Kiegészítő funkcióként a toll beépített lézermutatót és LED-lámpát is tartalmaz.

Az elismert (1871-ben alapított) német Leitz márkához kötődő Complete sorozat olyan kiegészítőket tartalmaz, amelyek egyrészt rendkívül funkcionálisak, másrészt remekül illenek a mobileszközök uralta világhoz. Tekintse meg a teljes Complete sorozatot bevetés közben.

A Leitz Complete termékek megvásárolhatók a www.ikiegeszitok.hu webáruházban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!