Appajánló: Horizon – Videófelvételek fekvő módban, egyszerűen

HusztiD 2014.01.17. 13:38 Apple, Programok 4 db 567

Bizonyára mindenki találkozott már videófelvételek készítésekor azzal a problémával, hogy rosszul vette fel az adott videót, mert nem fordította el időben a telefont, vagy éppen csak portré módban rögzítette azt, így fekvő módban nézve szinte teljesen élvezhetetlen lett a videó visszanézése.

Sokak számára itt lehet a megoldás, ugyanis a napokban megjelent a Horizon névre keresztelt alkalmazás, mely orvosolja az említett problémákat. Ezentúl teljesen mindegy, hogy hogyan vesszük fel videóinkat, legyen szó akár portré, akár landscape módról, ugyanis a telefonba épített giroszkóp és gyorsulásmérő segítségének köszönhetően a Horizon automatikusan fekvő helyzetbe forgatja és nyújtja a képet.

A program használata egyszerű, ugyanakkor hasznos is egyben, hiszen mostantól landscape módban vehetünk fel bármint a telefon fizikális tartásától függetlenül. Kár, hogy az Apple nem épített bele hasonló funkciót az alap kamera programba, de reménykedjünk, hogy egyszer ők is előrukkolnak valamilyen hasonló megoldással.

Az alkalmazást most egy bizonyos ideig féláron vásárolhatjátok meg, így mindösszesen 0.89 euróért tölthetitek le az App Store-ból. A programhoz iOS 7-re, és legalább iPhone 4S vagy 3. generációs iPad-re van szükségünk.

Horizon - Horizontal Video Photo Recorder with 2K Resolution, Slow Motion, Filters, Sharing, Tilt to Zoom (AppStore Link) Horizon – Horizontal Video Photo Recorder with 2K Resolution, Slow Motion, Filters, Sharing, Tilt to Zoom
Fejlesztő: Horizon Video Technologies Inc.
Besorolás: 4+

Ár: 1,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Motyon - 2014.01.17. 18:15

  Nah ez jó ;)

 2. Motyon - 2014.01.18. 04:16

  Le is szedtem hála istennek már van jailbreak:)

 3. Fehérsólyom - 2014.01.18. 20:34

  Ha egyébként is zoom-olnánk, akkor nem rossz. Lehet vele amatőrködni.
  Érdemes volna, a rázkódást is szűrni valamellyest, úgyis eldob egy csomót a kép széléből.

 4. luigi106 - 2014.01.18. 23:07

  Szobában próbáltam ki először , és sokkal kásásabb volt a kép, mint a gyári cam alkalmazással. De szabad térben ahol van elegendő fény jó lehet.

Szólj hozzá Te is!