Az Apple csupán a tizenhatodik legjobb tech-vállalat az alkalmazottak szerint

Dan 2013.12.12. 19:37 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 735

Az elmúlt évekhez képest jócskán lejjebb csúszott az Apple a tech-vállalatokat rangsoroló Glassdoor éves listáján.

A hosszú éveken keresztül tartott korábbi harmadik helyéről a tizenhatodikra csúszott le idén a cupertino-i vállalat az informatika és technológiai szférában mozgó cégek Glassdoor által készített éves listáján. Ezzel szemben a világ top 50 vállalatát rangsoroló, „Legjobb Munkahely” néven készült kimutatásban csupán a 35. helyet tudta megszerezni az Apple – derült ki a több mint félmillió, névtelen Apple-alkalmazott vállalatról írt értékeléséből.

A Fortune által nyilvánosságra hozott dokumentumból kiderül, az alkalmazottak zöme főként a nem megfelelő munkakörülményeik, a feladatukkal járó rengeteg stressz, a ranglétrán való feljebb jutás, vagy éppen az önálló munkavégzés lehetőségének hiánya miatt gondolják úgy, hogy az Apple csupán a harmincötödik a legjobb munkahelyeket rangsoroló világlistán.

A Glassdoor minden évben megjelentetett felméréséből idén egyébként olyan vállalatok előzték meg az Apple-t, mint a Twitter, a LinkedIn, vagy a Facebook.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. strucc007 - 2013.12.13. 00:25

    Szerintem a visszacsúszás érthető. Elment a főnök, aki eléggé megfélemlítette az alkalmazottakat, és csak most kezdek őszintén nyilatkozni a cégről.

    Akár mennyire is szeretem az Apple-t és termékeit, valószínűleg nem mennék oda dolgozni. Max abban az esetben, ha évi 1M USD ajánlatot kapnék ;)

  2. Kinger - 2013.12.13. 11:11

    Annyi pénzért hidd el bárki elmenne oda dolgozni

  3. Sanyi - 2013.12.13. 15:28

    Szerintem egy kicsit túlzásokba esett az apple

Szólj hozzá Te is!