Itt az új Angry Birds Star Wars is

Dan 2013.09.19. 20:32 Apple, Játékok 3 hozzászólás 1 308

Egy valóban mozgalmas hetet tudhatunk lassan magunk mögött: iOS 7, Infinity Blade 3, nemrég pedig elérhetővé vált a Rovio sikerjátékának legújabb folytatása, az Angry Birds Star Wars 2 is.

Keresve se találhatnánk jobb szórakozást vadonatúj iOS rendszerünk tesztelésére, mint a legújabb Angry Birds játékot, mely nemrég jelent meg az App Store-ban. Az újdonságba többek között harminc új játszható karakter került, mint Yoda vagy Jango Fett, és most először lehetőségünk van a madarak ősi ellenségének bőrébe bújni is, amolyan Star Wars-os köntösben. A Sötét, pontosabban Sertés oldalon, akár Darth Maul, Darth Vader, vagy a rettegett Grievous tábornokként is harcba szállhatunk.

Az Angry Birds Star Wars 2 mindamellett magával hozza az úgynevezett Telepods névre keresztelt funkciót is, amely gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy a fizikailag is létező különálló szobrocskákat a telefon kamerája által “be teleportálhassuk” a játékba, így olyan karakterekhez jutva amilyet mi szeretnénk. Ehhez azonban előtte természetesen meg kell vásárolnunk az adott karakterekhez tartozó plasztik figurát is.

A Rovio újdonsága többek között iPhone-ra és iPad-re is elérhető, 1 eurós áron. Az alkalmazás csupán néhány órája jelent meg, de a felhasználók visszajelzése rendkívül pozitív, az app ráadásul már az öt csillagos értékelést is bezsebelte.

Az erő legyen Veletek.

Angry Birds Star Wars II (AppStore Link) Angry Birds Star Wars II
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4.6608

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. Bobek - 2013.09.19. 21:00

    Tènyleg klassz

  2. Vadasz monika - 2013.09.22. 16:30

    Vadaszmonika

  3. Martin06 - 2013.09.22. 19:14

    Imádom !

Szólj hozzá Te is!