Így nézhetne ki az aranyszínű ujjlenyomat-olvasós iPad mini

Dan 2013.09.18. 14:32 Apple, iPad 16 db 669

Újabb lenyűgöző koncepció fotókat osztott meg a dizájn-tervek fenegyerekeként is ismert Martin Hajek, melyek témájához ezúttal az iPhone 5S különlegességei szolgáltatták az alapanyagot.

Ismét egy remekbeszabott elképzeléssel jelentkezett Martin Hajek dizájner, aki ezúttal az Apple nemrég bemutatott iPhone 5S készüléke kapcsán elkészítette a vállalat hamarosan bemutatkozó újabb generációs iPad mini táblagépének Touch ID szenzorral ellátott, illetve aranyszínben pompázó változatát. Az eredmény bámulatos, de ugyanakkor vélhetően csak egy ötlet marad, hiszen nagy valószínűséggel aligha folyamodna ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló megoldásokhoz a cupertinoi óriásvállalat. Vagy mégis?

A legutóbbi pletykák szerint október 15-én debütálhatnak majd az Apple újabb generációs táblagépei, melyből a jelek szerint ráadásul nem is egy, hanem rögvest két készüléket mutathat be a vállalat, a normál méretű, de külsőleg teljesen megújult iPad 5-öt, illetve a tavaly novemberben bemutatott iPad mini retinásított verzióját.


Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 16 db

  1. attila - 2013.09.18. 14:47

    Most mivan már az ios 7el ipadre?

  2. Iphone5 - 2013.09.18. 15:04

    Ja mikor jön már!?!?

  3. Mikuc - 2013.09.18. 15:11

    Hello!

    Szerintem 19 ora fele jon az ios7. Akkor van ottani ido szerint 10 ora. Bar nekem mar 1 hete felkerult.

  4. Erik - 2013.09.18. 15:12

    Remélem azt is most adják ki.

  5. attila - 2013.09.18. 15:17

    Hát énis remélem mer egésznap aztvártam hazajöttem és semmi

  6. Lacika54 - 2013.09.18. 15:22

    Cupertinóban még reggel fél 7 sincs gyerekek…….

  7. Timpappa - 2013.09.18. 15:34

    Valakinek fel kéne ébreszteni őket :) Amúgy meg Kínában már este van és az azért elég nagy piac még az Apple-nek is..

  8. Zoli - 2013.09.18. 15:35

    18:00 tol toltheto. Angol oldalakon ez van. Ez az utolso info…

  9. LiEuTeNaNt - 2013.09.18. 15:47

    Cupertinoban reggel 10-kor lesz elérhető, ami itteni idő szerint 19:00. Így készüljetek. Mindenhol a világban egyszerre teszik elérhetővé, 1-2 kivétellel.

  10. Pintyo - 2013.09.18. 15:53

    Persze!!! :) itt angliabam 18.00-tol :)
    Vajon miert???

  11. Tamas29 - 2013.09.18. 15:54

    6:54perc van most Cupertinoban most…amúgy nem tudom mit temegtek ennyire…eddig ez a 6.1.4 is tökéletes volt…annyira nem lesz nagy szám,hogy be kelljen tőle fo..ni!!!

  12. strucc007 - 2013.09.18. 16:07

    Mondjuk nem értem, miért nem rögtön éjféltől érhető el az iOS 7 :( sokkal elosztottabb lenne a szerverek megterheltsége…

  13. Zoli - 2013.09.18. 16:13

    Ha nem csak ezt az oldalt nezegetned hanem par nagyobb kulfoldi oldalon is olvasgatnal akkor ott megfogod talalni…

  14. Fekete Bendegúz - 2013.09.18. 16:27

    Ios 7 betát lehet frissíteni golden masterre??

  15. Zoli - 2013.09.18. 16:46

    iOS 7 Will become available approximately

    1:00 PM Eastern

    12:00 PM Central

    11:00 AM Mountain

    10:00 AM Pacific

    6:00 PM London

    9:00 PM Moscow

    2:00 AM Tokyo (Next Day)

  16. Boxoló - 2013.09.24. 12:04

    Szerintem ilyen lesz az Iphone6 is.

Szólj hozzá Te is!