Már itt is lehet iPhone-ról álláshirdetésre jelentkezni

Dan 2013.08.10. 20:27 Apple, iPhone 6 hozzászólás 512

A LinkedIn egyelőre sajnos csak főként külföldön működő szolgáltatása meglehetősen egyszerűbb, de annál kényelmesebb módját kínálja az online állás keresésnek, az azzal járó procedúrának.

Számos álláshirdetéssel kapcsolatos weboldalt böngészhetünk már mobileszközeinkről is, ugyanis ezen oldalak többsége már okostelefonra,  táblagépre optimalizált kezelőfelülettel is rendelkezik. Más a helyzet azonban ha olyan oldalon járunk (és az esetek többségében ez gyakrabban fordul elő) ahol csak a hagyományos webalapú jelentkezési forma működik.

A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő üzleti közösségi oldal, a LinkedIn, újabb lépéseket tett a digitális eszközök uralta korszak felé. Az oldal ugyanis nem régiben elindította saját letölthető alkalmazásán keresztüli vadonatúj funkcióját, mellyel az oldal tagjai nem csak böngészhetik az álláshirdetéseket, hanem mobileszközeikről meg is pályázhatják azokat.

Az Android rendszerek mellett immáron iOS platformra is elérhető újdonság, lényegesen egyszerűbb, kényelmesebb módját kínálja az online álláskeresésnek. A mobileszközökről történő böngészés során a felhasználók elmenthetik a hirdetéssel kapcsolatos részleteket, önéletrajzot tölthetnek fel, de közvetlenül telefonról vagy táblagépről is jelentkezhetnek egy-egy állásra. A LinkedIn által közölt statisztika szerint az oldal felhasználóinak mintegy 30%-a csak mobileszközről látogatja az oldalt, így a nem rég bevezetett újdonsággal vélhetően tovább emelkedik majd a regisztrált felhasználók száma.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

6 hozzászólás

  1. Kisdodo - 2013.08.11. 05:31

    Ezt hol lehet letölteni?

  2. Segítek! - 2013.08.11. 07:05

    Eddig is volt már ilyen nem tudom mért most jut az eszetekbe de már az Iphone 5 kezdetekor létezik ilyen alkalmazás!

    :D

    • Dan - 2013.08.11. 11:18

      más oldalakhoz bizonyosan, de a LinkedIn-hez csupán pár napja vált elérhetővé.

  3. Wiilmos - 2013.08.11. 14:01

    Sziasztok!

    Tudom, hogy ez nagyon nem tartozik ide, de kérlek mihamarabb válaszoljatok a kérdésemre. Az lenne, hogy nem tudja valaki, hogy amikor regisztráltam (apple id) és le akarok tölteni valamit, de amikor megnyomom az INSTAL APP -ot akkor kéri a régiómat, (fogadjam el a feltételeket), és , hogy adjam meg a bankszámlaszámom stb. Tehát amikor ezt mind megirom akkor azt írja ki pirossal, hogy: „Your payment method was declined. Please enter a new payment method.” Kérlek segítsetek, hogy ezen valahogy átléphessek.

    Előre is köszönöm
    Heim Vilmos

  4. iphone5C - 2013.08.11. 15:00

    Az új olcsó iPhone-nak is retina kijelzoje lesz?:)

Szólj hozzá Te is!