iWork for iCloud béta – mostantól nem csak fejlesztőknek!

Kacor 2013.07.21. 18:56 Apple, Programok 3 hozzászólás 792

Bár az iWork for iCloud bétája lassan egy hónapja, a WWDC-s bemutató óta elérhető a fejlesztők (és persze a bétával regisztrálók) számára, a legfrissebb hírek szerint az Apple egyre több “hétköznapi” felhasználót is bevon az online dokumentumszerkesztő program tesztelésébe. A felhasználók a következő levelet kapják:

Hamarosan egy új és izgalmas új iCloud alkalmazáscsomagot mutatunk be. Úgy hívják, hogy iWork for iCloud, amely minden iCloud fiókkal rendelkező felhasználó számára lehetővé teszi, hogy gyönyörű dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat hozzon létre vagy szerkesszen közvetlenül az internetről. Szeretnénk, ha az elsők között lennél, akik kipróbálhatják program béta verzióját, így korai hozzáférést biztosítunk neked a programhoz. Mindössze annyi a teendőd, hogy Mac-ről vagy PC-ről bejelentkezel az iCloud-ba a Safari, a Chrome vagy az Internet Explorer legújabb verziójából. Ezek után az iWork menüpontban kattints a Pages, Numbers vagy Keynote gombok egyikére, és már meg is vagy.

Nagyon büszkék vagyunk ezekre az alkalmazásokra, és értékeljük a közreműködésedet, melynek segítségével olyan nagyszerűvé fejlesztjük az csomagot, amennyire csak lehet. Épp ezért szívesen vennénk visszajelzéseidet az iWork for iCloud használatával kapcsolatban. Lépj be az iCloud.com-on, és próbáld ki az iWork for iCloudot még ma. Őszinte tisztelettel, Az iWork Csapat

A 9to5Mac még júniusban posztolt egy videótesztet az iWork for iCloudról:

Azok a felhasználók, akik megkapták a meghívót, nem kell, hogy meglátogassák a beta.icloud.com oldalt – elég az iCloud-ra belépniük. Azok ugyanakkor, akik nincsenek a szerencsések között,  szóban forgó oldalon továbbra is csak a Pages, a Numbers és a Keynote appok fizetős linkjeit találják meg. Korábban már írtunk arról, hogy az új ingyenes online szoftver jelentősen növeli annak az esélyét, hogy az iWork for the Mac/iOS alkalmazások hamarosan ingyenessé válnak.

Akik új Mac-et vásárolnak, az iLife jelenlegi verzióját ugyan megkapják, de az iWork appok továbbra is 20 dollárba kerülnek az App Store-ban, miközben folyamatosan tartják pozíciójukat a TOP 10 fizetett app között. Ha az alkalmazások az iWork for iCloud indulásával párhuzamosan ingyenessé válnának, az nyilvánvalóan csökkentené az Office for Mac eladásokat, de több elemző szerint “elkényelmesítené” a felhasználókat, akik már így is sok esetben szinte elvárják, hogy ingyen jussanak hozzá a professzionális alkalmazásokhoz. Ti mit gondoltok, jogosan kérnek pénzt érte?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

3 hozzászólás

  1. Lacus1993 - 2013.07.21. 19:05

    En szemely szerint szivesen latnam, ha minden jo, es hasznos app ingyenes lenne!!;) Foleg az Apple appjeire ertem elsosrban!!!;)

  2. Waldo9 - 2013.07.21. 20:17

    Nekem elég lenne ha ios-re ingyenes macre úgy is könnyen beszerezhető.

  3. ESzállás - 2013.07.22. 10:59

    Nem feltétlen kell ingyenes ék lennie.
    Szerintem a 20 dollár korrekt ár, ha legalább olyan jó mint az office.

Szólj hozzá Te is!