ExtremeAudio.hu – Megújult üzletünkben 17 új ajánlattal várjuk!

Helme 2013.07.06. 21:36 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 533

Márkaboltunkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy legyen egy olyan hely a minőségi zenehallgatás, ill. filmnézés szerelmeseinek, ahol széles választékból, kellemes környezetben tudja az érdeklődő a számára leginkább megfelelő rendszert kiválasztani, meghallgatni és megvásárolni.

Csapatunk tagjai több, mint 20 éve foglalkoznak azzal, hogy a zene valóban úgy szólaljon meg az autóban vagy a lakásban, ahogyan azt a szerző megkomponálta. Az elmúlt évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot felhasználva több hang-és házimozi rendszer tervezésében és installálásában működtünk közre, melyet tulajdonosaik azóta is nagy megelégedéssel hallgatnak.

A jó hangzás nem csupán pénz kérdése, de mindenképpen minőségi alapanyagok kellenek hozzá. Üzletünk kínálatát neves gyártók minőségi termékeiből állítottuk össze a belépő szinttől a felső kategóriáig. A különböző gyártókkal és forgalmazókkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően ügyfeleinknek naprakész információkat adhatunk az elérhető készülékekről és technológiákról, így munkatársaink segítségével megalapozottan hozhatják meg vásárlási döntésüket.

A széles választék és a szaktanácsadás mellett természetesen az ár is fontos szempont nálunk. Üzletünk kínálatában több akciós, ill. kedvező áru bemutató terméket is megtalálhatnak az érdeklődők.

Jöjjön el Budapesten egyedülálló márkaboltunkba és merüljön el a minőségi zenehallgatás világában!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Phoenix - 2013.07.06. 22:00

    Kiváncsi lettem!;-)

  2. Zalán - 2013.07.07. 16:13

    Végre!:)

Szólj hozzá Te is!