Megérkezett a MasterCard Balaton Sound hivatalos alkalmazása

Helme 2013.06.27. 16:14 Apple, Balaton Sound, Programok 0 db 1 607

Már elérhető a MaterCard Balaton Sound hivatalos, 2013-as alkalmazása az AppStore-ban. Az elmúlt napokban folyamatosan töltötték fel az előadókat, s végre látszódnak a helyszínek is, így érdemben használható a program. Amellett, hogy az applikáció külseje megújult több, eddig nem látott funkció került bele.

Kimondatlanul, de mára már minden – magára valamit adó fesztiválnak – kötelező készíteni iPhone-os alkalmazást. Amellett, hogy ezzel kedveskednek az odalátogatóknak, praktikus is, hiszen ezáltal folyamatosan nagyobb tömeget tudnak tájékoztatni, információkkal. Ez a Balaton Sound-nál sincsen másképp, így minden évben megérkezik a frissítés, aminek mi csak örülni tudunk.

Az idei változatban például lehet navigáció közben offline térképet használni, híreket olvasni sőt, még jegyet is vásárolni. Igaz, az utóbbinak sok értelme nincsen, hiszen idén annyira erősre sikeredett a lineup, hogy már az elővételes időszakban elkapkodták az összes bérletet. Így már csak sima és VIP és napijegyek kaphatóak, illetve kempingjegy és VIP lakókocsi bérlet. A hetijegyet fel sem vitték a rendszerbe, de menet közben elfogyott a VIP sátor, a lakókocsi-helyjegy és nagy lakókocsi bérlet egyaránt.

A fejlesztők meghallgatták az egyik legnagyobb kérést, a riasztást. Így mostantól ezt sem kell nélkülözni. Elég csak az értesítést bekapcsolni a beállításoknál, és az alkalmazás 10 perccel a bejelölt program kezdete előtt riaszt. Mostantól nem lesz olyan, hogy mámoros hangulatban lemaradsz egy fellépésről, mert kimegy a fejedből.

Érdemes figyelni az alkalmazás főoldalán felbukkanó híreket, mivel ott jelentik be ha esetleg változás van, vagy jött valami friss közlemény. Ráadásul a fesztivál ideje alatt – ha ezt a jó szokásukat idén is megtartják a szervezők – minden nap különféle programokat ajánlanak. Ezt érdemes áttanulmányozni, ugyanis nem egyszer fordult már elő, hogy egy (általunk) ismeretlen előadó fellépésére azért mentünk el, mert a cikkben ajánlották. És tényleg jó volt.

Csupán 2 hét és kezdődik az ország egyik legjobb zenei fesztiválja. Aki remegve várja, az mindenképpen töltse le az alkalmazást és állítsa már össze most, hogy mit fog megtekinteni élőben. A visszaszámlálás megkezdődött…

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!