Hétvégi játékajánló: Minion Rush, Icebreaker, Where’s My Mickey?

KeleMan 2013.06.22. 17:18 Apple, Játékok 1 db 5 110

Három remek játék is érkezett a hét utolsó felében, így hétvégén sem fogunk unatkozni iOS eszközeinken. Kezdésnek egyből itt van a fantasztikus hangulatú Despicables Me egész estés animációs film második része alapján készült Minion Rush, melyet a Gameloft készített. Bárki számára kitűnő szórakozást nyújt ez a “Temple Run” klón, hiszen a karakterek és a grafika lenyűgöző, a minionok pedig írtó viccesek. Talán az eddigi legviccesebb alkalmazás az áruházban. A program bár ingyenes, de természetesen van benne in-app-purchase, mellyel akár gyorsabban is fejlődhetünk. Az alkalmazás univerzális, így bármely iOS eszközön remek élményt nyújt.

Minion Rush: Running game (AppStore Link) Minion Rush: Running game
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 9+4.61911

Ár: Free Letöltés

A Disney által fejlesztett Where’s My Water? alapján végre megérkezett a Where’s My Mickey? is, melyben Mickey egeret irányíthatjuk az eddig népszerű krokodil helyett. A játék most is a valós idejű fizikán alapszik, 5 különböző epizódon át segíthetjük Mickey egér sorsát. A játékból van iPhone és iPod touch verzió, valamint iPad készülékekre szánt változat is.

Where's My Mickey? (AppStore Link) Where’s My Mickey?
Fejlesztő: Disney Electronic Content, Inc.

Besorolás: 9+

Ár: 699 Ft Letöltés

Where's My Mickey? XL (AppStore Link) Where’s My Mickey? XL
Fejlesztő: Disney Electronic Content, Inc.

Besorolás: 9+

Ár: 1 090 Ft Letöltés

A népszerű Angry Birds alkotóinak, a Rovio egyik alcsoportjának, a Rovio Starsnak is befutott legújabb játéka, az Icebreaker: A Viking Voyage nevet viselő produktuma. Természetesen itt is van iPhone és iPod touch változat, míg az iPad készülékekre elérhető egy HD felbontású app is. Az alkalmazásban a vikingeket segíthetjük útjukon, egy amolyan Fruit Ninja szerű jeget szétzúzós megoldással. A játék egyébként egy már létező és rendkívül népszerű Flash program alapján készült. Az iOS változatban 95 pályát kapunk, 3 különböző világban. Természetesen vannak “Boss Fight”-ok és megannyi elrejtett titkos feloldható tartalom is.

Icebreaker: A Viking Voyage (AppStore Link) Icebreaker: A Viking Voyage
Fejlesztő: Nitrome

Besorolás: 9+

Ár: 349 Ft Letöltés

Icebreaker: A Viking Voyage (Universal) (AppStore Link) Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)
Fejlesztő: Nitrome

Besorolás: 9+5

Ár: HUF2,490.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. G. Dani - 2013.06.24. 20:30

    Mini on a kedvenc futós játèkom, komolyan mèga legjobbak is eltörpülnek mellette.

Szólj hozzá Te is!