WWDC bemelegítés – iOS 7: ami kétesélyes

Kacor 2013.06.10. 10:36 Apple, Egyéb 1 db 707

Lássuk azokat az iOS 7 fícsöröket, amelyek több pletyka tárgyát is képezték, a szakértők mégsem jutottak konszenzusra annak kapcsán, hogy napvilágot látnak-e ma délután.

Ilyen az AirDrop funkcionalitás, ami lehetővé tenné az iOS felhasználók számára, hogy fájlokat osszanak meg saját és mások készülékei között. A funkcióról korábban már többször is szó volt, de végül egyszer sem került bejelentésre. A MacTrast magazin és a szakértők 70 százalékos valószínűséget tulajdonítanak az új fícsör bejelentésének.

Tovább fejlesztett “Eyes Free” technológia a Siri-ben. Ez lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy a Siri-t még inkább integrálják autóvezetéskor, többek között az iPhone kijelzőjének az autó konzolján történő megjelenítésével. A Siri és a Térképek alkalmazás komolyabb frissítéséről is erősen pletykálnak.

Nem kizárt, hogy az iOS Kamera app-ja új effekteket kap. Ezek az Instagramra hajazó filterek igen kedveltek fejlesztői körökben, de az Apple fejesei eddig elzárkóztak integrálásuktól. A szakértők szerint 6:4-hez az esélyünk arra, hogy a fotóalkalmazás lehetőségei bővülnek.

A folytatásban: az iOS 7 tényleges újdonságai!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Cnc - 2013.06.10. 11:21

    Ok de mikor dobjak ki

Szólj hozzá Te is!