Megérkeztek a Leitz termékek: az iPad új ruhája

Helme 2013.05.16. 16:17 Apple, Kiegészítők, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 430

Jó hírek az Apple-termékek kedvelőinek: Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz, kiváló minőségű védőtokokat, töltőket és állványokat fejlesztett ki az iPhone és iPad készülékek számára. Az új termékcsalád neve Leitz Complete, és tagjai sokoldalú funkciókat és tetszetős kialakítást kínálnak.

Az Apple termékeit egy újabb, nagy hagyományokkal rendelkező márka veszi pártfogásába – a Leitz, amely innovatív, sokoldalú és esztétikus termékek kifejlesztésével szerzett hírnevet magának. A Leitz most bemutatja a mobilkészülékekhez szánt új tartozékait.

A szép tárgyakat védeni kell

Az új Leitz Complete termékek alaposan átgondolt, esztétikus kialakításuk révén kiválóan illenek az Apple világába. Az új iPad-védőtokok védenek a karcolások és a szennyeződések ellen. A védőtok hátlapja állványként is szolgál, amelynek révén az iPad mindig teljesen ergonomikus helyzetbe állítható akár e-mail írásához, akár filmnézéshez használja. Fekete-fehér, illetve sokféle merev és puha védőtok közül lehet választani. Az iPad-védőtokok látványos kialakítása élénk almazöld mintázattal vonzza a tekintetet.

Középpontban az esztétika

A Leitz Complete termékcsalád olyan tetszetős és kiváló védelmet nyújtó iPhone-védőtokokat tartalmaz, amelyekre mindenki azonnal felfigyel. Legfontosabb erényük kialakításukban rejlik.
A Leitz Complete iPhone tokok fekete-fehér színekben, az iPad-védőtokokhoz illő almazöld mintázattal, stílusos Retro Chic designnal és meghökkentő WOW színekben érhetők el.

Az egy milliméternél is vékonyabb átlátszó védőtok szinte teljesen láthatatlan védelmet nyújt. A WOW és a Retro Chic kialakítású termékekkel első alkalommal választhatja ugyanazt a stílust a dokumentumai és iPhone-készüléke számára.

Töltő mobiltelefonok és táblagépek számára

A mobiltelefonok és táblagépek folyamatos használat mellett sok energiát igényelnek. Vegyen búcsút a készülékek töltésekor megszokott kábelrengetegtől, és teremtsen kényelmes otthont okostelefonja, illetve iPod és iPad készüléke számára. A Complete univerzális asztali töltő egyidejűleg négy készülék töltésére képes. A kábelek a töltőkészülékben bújnak meg, és a különlegesen rövid USB-kábeleknek köszönhetően elkerülhető a kábelek összegabalyodása. A töltésre fordított idő nem vész el, ugyanis a készülékek továbbra is használhatók maradnak, és a táblagépek íráshoz és olvasáshoz egyaránt megfelelő szögbe állíthatók.

A legjobb állvány a maximális hatékonyság eléréséhez

A Complete asztali állvány a Leitz Complete termékcsalád egyik új terméke, amely fekete és fehér színben kapható. A táblagépek számára tökéletes, csúszásmentes alátámasztást biztosít íráshoz és olvasáshoz egyaránt. A Complete asztali állvány egy további jelentős előnyt is kínál: belső tárolózsebbel rendelkezik apró tárgyak, például érmék tárolásához.

A Leitz Complete védelmet nyújt mobilkészülékei számára – kedvenc kialakításának kiválasztásával nemcsak tetszetős külsőt kölcsönözhet iPhone vagy iPad készüléke számára, hanem saját ízlését is kiemelheti. További információ az alábbi linken. (X)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

  1. Motyon - 2013.05.18. 00:48

    Vajon van e rajta lightning csati is. :)

  2. Meli - 2013.05.20. 20:55

    Szépek nagyon. Az ara vajon hogy alakul majd ?

  3. Meli - 2013.05.20. 21:12

    Megnéztem az arat az is jo es a kiegészítők is.

  4. Tanto - 2013.05.23. 13:08

    Csak aza baj, hogy nem adja meg a cikk, hogy hol is lehetne kapni ? Vagy vaksi lennék ?
    Mert 4 tel. után sem tudtam kiderjteni.

    T.

  5. Dunnyus - 2013.05.23. 19:10

    A WOW- nak 4300ft az ára… Szerintem baráti :)

Szólj hozzá Te is!