Elindult az iDoki iPod nano Facebook nyereményjátéka!

Helme 2013.04.07. 18:19 Apple, iDoki, iPod 8 hozzászólás 2 101

Mint láthatod az iDoki Facebook oldala pörög. Folyamatos akciókkal, illetve nyereményjátékokkal kedveskedik a szerviz azoknak, akik lájkolták a hivatalos FB oldalukat. Most ismételten versenyre invitálnak. A tét nem kisebb, mint egy teljesen új iPod nano a legfrissebb szériából. Szeretnéd ezt Te megkaparintani? Ha igen, akkor először lájkold – ha ezt még nem tetted meg korábban – az iDoki szerviz hivatalos Facebook oldalát. Ezenkívül figyeld az iDoki Facebook üzenőfalát, ugyanis kérdéseket fogunk feltenni. Már egy helyes válasszal is megnyerheted az új iPod nano-t.

A játék menete 

Az iDoki hivatalos Facebook oldalán 2013. április 7. és 14. között összesen 4 alkalommal fognak feltenni kérdéseket. A téma az Apple-höz, illetve a szervizhez fog kapcsolódni. Azt nem árulják el, hogy pontosan mikor jönnek ezek, csupán annyit lehet tudni, hogy az elkövetkezendő héten bármely napokon (akár egy nap több is jöhet) reggel 8-tól egészen este 10-ig bezárólag.

Azért fontos többször nézni az iDoki Facebook oldalát, mert a válaszadási határ véges. A kérdés kikerülése után csupán 5 órán keresztül fogadják el a helyes válaszokat. Az utánuk érkező leveleket automatikusan törlik. Ahány helyes válasz érkezik egy személytől az egy hét alatt, annyiszor kerül bele a neve a virtuális kalapba. Így sokszorozni is lehet az esélyeket.

A szervizlap bónusz

Voltál már szervizeltetni az iDokiban? Akkor bizony neked plusz esélyed van a nyerésre. Amennyiben helyesen válaszolsz az adott kérdésre és az e-mailbe beleírod a szervizlapodon található számot (és a nevet amire ki lett állítva), akkor még egyszer belekerül a neved a sorsológépbe. Ha többször is voltál az iDokiban, akkor még nagyobb esélyed van, ugyanis ha mindegyik kérdésre helyesen válaszolsz, akkor négy szervizlapi számot is megadhatsz.

Figyelem! Egy levélben csupán egy szervizlapi számot fogadunk el, azt is csak egyszer.

Ha valaki hamis szervizlapi számot ad meg, esetleg ketten is megadják ugyan azt a kódot, akkor automatikusan kizárásra kerülnek a nyereményjátékból. Csak a szervizlap tulajdonosa adhatja meg azt promócióban a kódot.

Bár több száz, vagy akár több ezer levél is érkezhet majd, az e-mailek tartalmát vizsgálni fogják, azonban senkinek nem küldenek vissza olvasási értesítőt. A beérkezett levelek között, véletlenszerű lesz a sorsolás. Azonban a rendszer kiszűri, ha egy ember naponta több megfejtést küld egy kérdéshez, így őt automatikusan kizárja a rendszer.

Információ! Tehát az egyszerű képlet ami alapján kiszámolható, hogy mennyi a bekerülési szám: a helyes válaszok száma + a megadott szervizlapok száma= a bekerülési szám (maximum 8)

Fontos információk

A helyes válaszokat a nyeremenyjatek@i-doki.com email címre várják a posztok kikerülése után maximum öt órával. A levél minden esetben tartalmazza a nevedet, a telefonszámodat és a helyes választ. (Illetve amennyiben van iDoki szervizlapi számod, akkor azt se felejtsd ki). A sorsolás április 17-én lesz, a nyertest telefonon értesítik. Amennyiben 24 órán belül nem tudják vele a kapcsolatot felvenni újrasorsolják a nyereményt.

Sok sikert kíván mindenkinek az iDoki Team!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

8 hozzászólás

  1. iPero - 2013.04.07. 18:28

    Kedves iDoki, iPhoneHungary!
    Arról nem esett szü a felhívásban, hogy 18. életévét be nem töltött személy is részt vehet-e a játékban!

    Üdv.: iPero

  2. J - 2013.04.07. 21:41

    Ha nincs rola szo, akkor nincs tiltva. Legalabbis ez igy lenne evidens :)

    • Helme - 2013.04.07. 21:46

      Ez azért nem így van. A magyar törvényeket követjük, így erre a nyereményjátékra is ez vontakozik.

      • juha - 2013.04.08. 14:48

        Ilyenre van törvény? jó tudni :)

  3. Sipos Gabor - 2013.04.08. 05:29

    És akinek nincs Facebook-ja az nem vehet részt a játékban? Milyen dolog ez?

    • Helme - 2013.04.08. 17:32

      Ez most az iDoki Facebookos közösségének szól. :)

  4. vayne4 - 2013.04.09. 20:24

    Akkor most facebookon kell nekik elküldeni a választ vagy e-mail-en keresztül?

  5. Bartos Anita - 2013.09.23. 18:10

    Szeretném megnyerni!:)

Szólj hozzá Te is!