Napi Viktor – De miért kell érte még fizetni is?

KeleMan 2013.04.04. 21:13 Apple, Programok 8 hozzászólás 1 784

Mindenféle politikai hovatartozástól mentesen csak közöljük, hiszen mégis ő Magyarország jelenlegi miniszterelnöke.

Közeledik a 2014-es választás, záporoznak a nyilatkozatok, az ígéretek, a kölcsönös csapások. A Napi Viktor alkalmazást azoknak készítettük, akik naprakészek szeretnének lenni Orbán Viktor megszólalásait illetően. A megszólalásokról értesítőt kap a felhasználó a telefonjára, így nem marad le semmiről. Itt megtalálhatók a legfontosabb miniszterelnöki nyilatkozatok, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid kommentjei kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye szintén elérhető. Mindezt elláttuk közösségi és megosztási funkciókkal is. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a miniszterelnököt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazást pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővítjük.

Számunkra csak egyetlen egy kérdés merült fel!  Miért kell érte fizetni?

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

8 hozzászólás

  1. ESzállás - 2013.04.04. 21:59

    Hozhatná ám egy rendeletet, hogy minden iPhone tulajdonosnak kötelező megvenni :))
    Főre ver Vicky

  2. ESzállás - 2013.04.04. 22:02

    Ezen a szar ipad-ön meg me nincs magyar ékezet ((:
    Középkori módszerekkel kell itt pötyögni.

  3. Blase11111 - 2013.04.04. 23:50

    Konyorgom, Vad(ai) Agnes es Szanyi elvtars intellektusanak megnyilvanulasairol is legyen app!

  4. Pepe - 2013.04.05. 00:02

    Az PC amely az appot készítette nem éppen kormánypárti cég. Talán őket kellene megkérdezni, hogy a (lejárató) kampányukhoz készített app fejlesztését melyik (politikai) szervezet támogatta, és a letöltésekből befolyó pénz áttételesen melyik párt kasszájában landol, és kinek járul hozzá a kampány finanszírozásához. Ötleteim vannak, ugyanis az ehhez hasonló applikációk az USA elnökválaszás alkalmával tűntek fel. Pl. Obamának is volt egy, meg a demokratáknak. A politikai appokon én nem csodálkozom, mikor szinte minden ellenzéki párt amerikai tanácsadókkal dolgozik. A közpénzekét így jelen esetben nem aggódnék.

  5. Paczuk Roland - 2013.04.05. 08:01

    Hogy miért kell érte fizetni? Mert egy piaci szereplő, egy vállalkozás készítette, fejleszti, amelyik munkatársakat foglalkoztat, akik dolgoznak rajta, es akiknek ezért fizetést kell adni. Én inkább azt nem értem, hogy ez mind a mai napig miért nem természetes és magától értetődő?

    • KeleMan - 2013.04.05. 11:12

      Kedves Roland!

      Hidd el, hogy mielőtt kitettem a cikket és feltettem a kérdést magamnak, kollégáimnak elgondolkodtam/tunk ezen. Természetes, hogy az app elkészítése pénzbe kerül. A cég munkatársainak, cikkíróknak pedig fizetés jár. Ez evidens. Azt is megértem, hogy politikától függetlenül egy remek app, nagyszerűen kezelhető, látványos a felülete és ezt valakik lefejlesztették, ami biztos, hogy nem volt egyszerű.

      A tartalom viszont, hiszen ez a lényeg, – mivel egy közszereplőről van szó, konkrétan a jelenlegi miniszterelnökről – pont megkívánná azt, hogy bárki ingyenesen elérhesse.

      Ha a fejlesztő teszem azt ingyenesen biztosítaná ezt az appot és pl. egy másik appot is csinálna, ami konkrétan nem csak Viktorunkról szólna, hanem pl. a teljes magyar politikáról, melyben szakújságírók, elemzők, cikkírók bejegyzéseit követhetnénk, na akkor azért már kérhetnének pénzt. Hangsúlyozom szerintünk.

      Amúgy a Te érvelésed is teljesen jogos. Viszont lásd iHungary app, Index app, Origo app, stb. mind ingyenes. Ja igen, mi reklámokból élünk és nem egy közszereplő nevéből kívánunk pénzt csinálni.

  6. Zoli - 2013.04.05. 08:36

    Ki a f****erdekel ez a hazug majom?Meg meg fizessunk is erte…

  7. Uzsoki - 2014.04.28. 22:39

    Megtaláltam facebookon is.
    http://hu-hu.facebook.com/NapiViktor

Szólj hozzá Te is!