Itt a Skype 4.6 iPhone-ra és iPadre rengeteg újítással!

Slemi 2013.03.10. 22:53 Programok 2 hozzászólás 4 214

Megérkezett a Skype 4.6 iOS-re, fejlesztésekkel a beszélgetési élmény terén, valamint számos bug is kijavításra került. Teljes átalakítást hajtottak végre a bejövő és kimenő hívások kezelését illetően. A felhasználói felületet alakították át elsődlegesen. Első benyomásra nem mondhatnánk, hogy könnyebb lett a használata, mint az előző verzióé, de letisztultabb lett a kinézete, és egy kicsit frissebbnek is látszik!

A Skype blog hírei szerint, a chatablakok most már jó sorrendben jelennek meg, valamint ez után könnyebben állíthatjuk olvasott státuszúra a beérkező üzeneteinket. Ezen kívül több hibát kijavítottak a hangüzeneteknél, valamint a fájlküldésnél is.

Az update tegnapelőtt érkezett meg. Ha még nem tettétek meg, és nem frissítettetek, a Skype ajánlja minden felhasználójának, hogy lépje ezt meg a lehető leghamarabb. Már várni fog titeket a Frissítések (Updates) szekciónál az App Store-ban. Aki nem tudná, a Skype egy ingyenes alkalmazás, amelynek segítségével hívásokat fogadhatunk és indíthatunk interneten keresztül.

Skype (AppStore Link) Skype
Fejlesztő: Skype Communications S.a.r.l

Besorolás: 12+4.55

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

2 hozzászólás

  1. Zuzu - 2013.03.11. 01:40

    Srácok, ez az angol szöveg hanyag lefordítása magyarra ez elég gáz, ne haragudjatok. :/ Olyan darabosak lesznek ettől a mondatok, hogy na, meg érthetetlen. “A felhasználói felületet átalakított itt” és társai… Nem túl élvezetes így olvasni.

  2. Molnár Imre - 2014.08.10. 15:13

    jó lehet

Szólj hozzá Te is!