Újabb nagy dobásra készül a Rovio, jönnek Croodék

KeleMan 2013.03.04. 21:56 Apple, Játékok 2 hozzászólás 771

Úgy tűnik a finn Rovio stúdió nem tréfált, amikor azt nyilatkozták, hogy le kívánják nyomni a Disney-t egy-két éven belül a piacról. Az Angry Birds sorozat sikerei után nemrég kiadták a Bad Piggies és az Amazing Alex játékokat. Most azonban ismét valami új játék következik, melyhez a Dreamworks hamarosan mozikba érkező egész estés animációs filmje, a The Croods adja majd az alapot.

A The Croods, vagyis Croodék, ahogy itthon majd mozikba kerül, egy igazi modern családot mutat be. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat sem a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland és meglepetés lesz az élet.  Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

A Rovio ezen filmből készíti majd a játékot, mely 2013. március 14-én érkezik az AppStore kínálatába, míg a mozifilm 2013. március 22-től látható a hazai mozikban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Lacika54 - 2013.03.05. 06:28

    Ez kasszasiker lesz, meglátjátok……….hány ötletet lehet ebbe belepakolni…….?.?. én már most várom!!!!!

  2. furakowa - 2013.03.05. 09:45

    szerintem nincs uj a nap alatt ..

Szólj hozzá Te is!