Cut the Rope – Steam Box frissítés érkezett

Tian 2013.01.11. 16:44 Apple, Játékok 0 db 623

Om Nom kalandjai tovább folytatódik, hiszen a minap az App Store-ban egy frissítés keretékben újabb pályákkal bővült a British Academy Video Games Awards győztes játéka, az eredeti Cut the Rope, és megérkezett a 13. doboz is, mellyel együtt összesen jelenleg 325 pálya áll a játékosok rendelkezésére.

Hogy milyen újdonságok érkeztek a Steam Box-ban? A frissítéssel 25 vadonatúj pályát kapunk, illetve egy új játékelem is bekerült, a gőzgép, melynek állítható az erőssége, így mi magunk állíthatjuk be annak intenzitását és úgy kell ügyeskednünk a játék során, hogy végül Om Nom-hoz eljuttassuk a cukorkát.

A Cut the Rope  valóban egy addiktív, szórakoztató játék, mely szinte mindenki számára okoz némi vidám pillanatot, viszont hátrányként felróható, hogy sajnos egy-egy ilyen frissítés után, az újabb csomagban érkezett pályák viszonylag elég hamar teljesíthetőek. Végezetül pedig jöjjön a hivatalos Steam Box trailer.

Cut the Rope Original™ (AppStore Link) Cut the Rope Original™
Fejlesztő: Chillingo Ltd

Besorolás: 4+

Ár: 0,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!