Dobmasszás, izomrángatás és zenevibrátor a CES-en

NZsolt 2013.01.10. 20:30 Apple, Kiegészítők 0 db 719

Jelenleg is tombol Vegasban az év legnagyobb kütyüparádéja, a CES. Az újságírók egymás nyakára lépve próbálják ki az újabbnál újabb technikai őrületeket, most mutatunk kapásból hármat, ami kicsit túlmegy az átlag kiegészítő fogalmán.

Elsőnek itt van mindjárt az i-Massager, a kínai E-tek cég jóvoltából. A bőrünkre tapasztott stimulátor különböző erősségű áramütéseket ad, és egy iOS app segítségével vezérelhetjük. A termék márciustól kerül a polcokra, de az ára még bevezetés alatt áll. A másik, szintén masszázsra kifejlesztett kütyü az iMusic BodyRhytm, ami tulajdonképpen egy mellény.

Szintén iOS alkalmazással vezérelhető, kiválasztunk egy számunka szimpatikus nótát ( a videón a Gangnam Style szól) a mellény pedig a zene ritmusára masszíroz, állítható intenzitással. Az app segítségével magunkat is masszírozhatjuk, a beépített dob tányérjait ütögetve belőhetjük, hogy mi a legjobb.

Már most leszögezhetjük, hogy az iCuccok közül a WTF pálmát a OhMiBod viszi, ami „elélvezetessé” teszi a zenehallgatást, ugyanis ez egy vibrátor, ami a muzsika ritmusára szerzi az örömet a tulajdonosnak. Még van egy nap hátra, úgyhogy kíváncsiak vagyunk, meg tudja-e ugrani valamelyik kiállító ezt a viszonylag magasra pakolt lécet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

Szólj hozzá Te is!