A világ legjobb női sakkozója saját alkalmazást indított el

Helme 2013.01.01. 12:00 Apple, Programok 0 db 1 491

Gyerekeknek szóló, képességfejlesztő alkalmazást indított el Polgár Judit, a világ legjobb női sakkozója. A Polgár Judit: Sakkjátszótér címen elérhető animációs sorozat, illetve a kilenc rajzfilmet követő interaktív feladatok lépésről lépésre vezetik be a fiatalokat a sakkozás rejtelmeibe. Az applikációt már el lehet érni iPadokon és iPhone-okon.

Tartozz Te is a jövő győztesei közé! Tanulj sakkozni és gondolkodni a történelem legsikeresebb női játékosától! Kilenc részes rajzfilmsorozat – száznál több szórakoztató és képességfejlesztő feladattal! A digitális kor egyik leghatékonyabb gondolkodásfejlesztő eszköze egy középkori stratégiai táblajáték! A tudásalapú társadalomban, a holnap győztesei azok lesznek, akik képesek az elavult ismeretek elvetésére, és az új ismeretek felhasználására, az elemző, kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra.

Ezeket a készségeket a gyerekek sakkozás közben, játékos formában ösztönszinten sajátíthatják el. A kilenc rajzfilm mindegyikét interaktív feladatok követik. Csak úgy léphetsz a következő szintre, ha mindegyiket teljesíted. A legvégén 64 bónusz feladat vár.

“A tudásalapú társadalomban, a jövő nyertesei azok lesznek, akik képesek a dialektikus, stratégiai, elemző gondolkodásra, illetve probléma megoldásra. Ezeket a készségeket a gyerekek sakkozás közben, játékos formában sajátíthatják el” – indokolta a sorozat létrehozását Polgár Judit.

Judit Polgar's ChessPlayground (AppStore Link) Judit Polgar’s ChessPlayground
Fejlesztő: NEOPLAY CONTENT Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Besorolás: 4+4

Ár: 2,69 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!