A harmadik születésnap alkalmából megjelent az Angry Birds 3.0

Tian 2012.12.12. 17:38 Apple, Játékok 0 db 1 591

A Rovio népszerű játék sorozatának a legelső verziója, az Angry Birds, három éve, pontosan 2009. december 10-én debütált először az App Store-ban. Az indulás óta a játék hatalmas népszerűségre tett szert, világ szinten elterjedt és szinte az összes platformon megtalálható már kezdve a telefonoktól, a számítógépen át egészen televíziókig, mindenhol lehet vele játszani.

Azóta eltelt rengeteg idő, és persze időközben számos frissítés és persze különböző verziók is érkeztek a játékból. Van aki szereti, és van aki már frászt kap attól, ha meghallja ha egy újabb verzió érkezik, viszont most a harmadik születésnap alkalmából a Rovio egy frissítéssel szeretne kedveskedni a rajongóknak, ami a legelső Angry Bird játékhoz érkezett.

A frissítésben most 30 újabb pálya érkezik, ami két részre oszlik, 15 születésnapi hangulatú és másik 15, ami pedig “Bad Piggies” témájú. A legújabb iPhone 5 és az ötödik generációs készülékkel rendelkezők is örülhetnek, mert optimalizálva lett a játék ezekre a készülékekre is, így a frissítéssel megkapják a teljes képernyős játékmódot. Egy új karakter is bemutatkozik, mégpedig a korábban a Seasons-ben megismert Pink Bird. A hangulathoz a szülinapi torta sem marad el természetesen.

AB Classic (AppStore Link) AB Classic
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!