Gyere el holnap a WestEnd-be, mert 1 éves lett az iSTYLE üzlete

Helme 2012.11.30. 22:10 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 911

Bár a Mikulás csak most vizsgálja át a szánját a nagy éjszakai repülés előtt, a karácsonyfák pedig még nyugodtan pihennek a földbe gyökerezve, azért elindult az ünnepi időszak. Hogy miért? Mert egy éves lett az iSTYLE WestEnd-ben lévő APR üvegkockája! Márpedig ezt meg kell ünnepelni. Érdemes holnap korán érkezni és egész nap maradni, mert nem mindennapi programokkal, kedvezményekkel és nyereményekkel vár az iSTYLE csapata.

Már tavaly is hatalmas bulit raktak össze a szervezők, rengetegen voltak kíváncsiak az ország legtrendibb Prémium Reseller boltjának a megnyitójára. Idén pedig még egy lapáttal rátesznek a hangulatra. Alapozásként egész nap az iPad 2, az iPad 3, a Mac gépek és az összes kiegészítő 10%-kal olcsóbban vásárolható meg! Most érdemes beszerezni a karácsonyi ajándékokat, mert ekkora akció az évben már várhatóan nem lesz.

De ez még nem minden. Holnap kiköltözik a WestEndben található iSTYLE bolt elé az egyetlen hazai mainstream rádió, a 89,5 Music Fm csapata délután öttől, így senki nem marad jó zene nélkül. Az ismert francia műsorvezető Cooky-val három órán keresztül találkozhattok. Az első 60 percben megállás nélkül pörgeti a lemezeket, míg délután hattól kívánságműsor lesz a helyszínen. Kérj Te is dalt, mert így akár egy 16 GB-os Wi-Fi-s iPad 2-őt nyerhetsz.

Gyere el, hogy…
…Te is megünnepeld az iSTYLE WestEnd 1 éves születésnapi partiját.
…találkozz a 89,5 Music Fm csapapatával.
…10% kedvezménnyel vásárolhass meg egy csomó nagyszerű terméket.
…akár egy 16 GB-os Wi-Fi iPad 2-vel térhess haza.

Ez az a program, amit nem lehet kihagyni! Mi ott leszünk… és Te?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. blabla - 2012.11.30. 23:31

    bár nemrég, pár héttel ezelött néztem be ebbe az uzletbe és télleg nagyon szép :Dde sajnos tul messze van :D és levagyok égve talán ha 90 százalékos kedvezmény lenne venni is tudnék valamit :DD jó szorakozást mindenkinek aki ott lesz :D

  2. Zoli - 2012.12.01. 00:02

    Mar megvettem az új ipad 2 16 Gb wifist újonnan 330 dollárért!
    :)

  3. ombie - 2012.12.02. 15:08

    Nagyon nem kell már senkinek a 2 generációval ezelőtti 3G nélküli iPad? Ez volt a bemutatódarab, és a nyakunkon maradt? Sebaj, majd odaadjuk valami hülyének és ezzel reklámozzuk magunkat.

Szólj hozzá Te is!