Segítünk kiválasztani, hogy mit vegyél Karácsonyra szeretteidnek

Helme 2012.11.29. 21:55 Apple, Kiegészítők 1 db 4 501

Igen, tudjuk, hogy még december sincs, de azért mégis kevesebb mint egy hónap és itt a karácsony. Persze ez elsősorban a szeretet ünnepe , de a legtöbb családnál azért az ajándékozás sem maradhat ki. Az elhatározás gyorsan megvan: akkor vegyünk valamit aminek biztosan örülne a másik. De, hogy pontosan mit? Na, ez már gyakran okoz fejtörés. Most próbálunk egy kicsit segíteni.

Ha ismerősöd, családtagod Apple-fanatikus, vagy csak simán rendelkezik almás termékkel, akkor bizony egyszerű dolgod van. Számtalan kiegészítő van a piacon, ami szórakoztató, addiktív, illetve hasznos. Most ebből próbálunk szemezgetni. Mivel a válság miatt bizony sokaknak szűkebbre kell húzni a nadrágszíjat, ezért olyan termékeket választottunk ki karácsonyi körképünk első részéhez, melyek nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A legelső választásunk egy játékra esett, mely az i-Heli nevet viseli. Ez egy helikopter, melyet Apple eszközökkel lehet vezérelni. Tökéletesen jó hozzá az iPhone, az iPad és az iPod Touch is. Ami megkülönbözteti a többi harci repülőtől, hogy akár rakétákat is ki lehet lőni. Ezt nem csak gyerekeknek tudjuk ajánlani, hanem felnőtteknek is, hiszen iszonyatosan jó szórakozást nyújt. Ráadásul most akciós is az iKiegészítők webshopjában, így 13.900 forintért megvásárolható. Ha érdekel, akkor a termék adatlapját ide kattintva éred el.

A JBL az igazán impozáns és magas minőségű termékeiről volt eddig is ismert. Éppen ezért nem az olcsó kategóriába tartozott eddig a márka. Azonban nemrég  piacra dobták a On Tour Micro-t, mely egy kis hangfal. Úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen beleférjen a táskádba, miközben hozza a legendás JBL(R) stílust. A beépített újratölthető Li-Ion akkumulátornak  és mini-jack dugónak köszönhetően bárhol élvezheted a minőségi hangélményt.

A mini USB port illetve a mellékelt kábel segítségével nem csak a telefonodat tudod összekötni a hangszóróval, hanem a laptopodat is. Akkumulátora 6 órát is kibír, ami nagyon jó szolgálatot tesz egy szilveszteri házibulin vagy otthon, ha nincs kedved bulizni menni, de magas minőségben szeretnéd hallgatni kedvenc zenéidet. Mivel nem külön csatlakozóval rendelkezik, ezért iPhone 5 kompatibilis a szerkezet. Az ára igazán barátságos: a webshopban 9.900 forintba kerül. Ha érdekel, akkor a termék adatlapját ide kattintva éred el.

Ismételten egy játékkal folytatjuk a sort, hiszen ezek a legszórakoztatóbb Apple kiegészítők. Biztos akad olyan, akinek a helikopter reptetés nem igazán válik be, mert nem szeret télen a szabadban lenni, hanem inkább otthon tölti az időt. Nos, az i-Car Stunt Racer tökéletes választás nekik. Az autót szintén az almás termékekkel lehet irányítani. A vezetést nem nehéz megtanulni sőt, gyorsan igény mutatkozik arra, hogy minél vadabb ugratókon száguldjon át a a versenyautó. Mindösszesen 9.900 forintért vásárolható meg az iKiegészítőknél, mert akciós jelenleg. Ha érdekel, akkor a termék adatlapját ide kattintva éred el.

Az Apple-nél úgy találták ki az iOS operációs rendszert, hogy nem igazán szükséges hozzá külön útmutató, egyszerűen csak el kell kezdeni használni. Azonban vannak olyan tippek és trükkök, melyet nem biztos, hogy ismernek az iPad vagy éppen az iPhone tulajdonosok. A táblagéppel rendelkezőknek készült az alábbi könyv, mely tényleg hasznos tud lenni. Az ára mindössze 3.990 forint. Ha érdekel, akkor a termék adatlapját ide kattintva éred el.

Végezetül pedig nem csak fiúknak, hanem lányoknak is lehet iPhone-os ajándékot venni. Az Ozaki tokok Magyarországon nagy népszerűségnek örvendenek. Az iPhone 5 megjelenésével szinte egy időben dobta a cég a piacra a gyümölcsös tokjait. Nagyon mókás, hiszen az alma helyett egy új logót ad a készüléknek ez a védő. Az ára mindösszesen 6.650 forint. Ha érdekel, akkor a termék adatlapját  ide kattintva éred el.

(x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Oláh Ibolya - 2013.01.20. 09:55

    Küldjenek ki még egy levelet,mert én vagyok az iphone nyertese úgyhogy küldjenek,mert már választanék

Szólj hozzá Te is!