Az Apple használt gépes online boltot nyitott az eBay-en

Tian 2012.11.29. 16:26 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 2 021

Mostantól akár eBay-en is vásárolhatunk majd iPad, MacBook vagy iPod készüléket, közvetlenül az Apple-től. A kínálatban lévő termékek bár nem újak, viszont az Apple által felújított és átvizsgált készülékek, tehát tekinthetjük újszerűnek is, és a drágább termékeket akár 200-400 dollárral olcsóbban vásárolhatjuk meg, mint a hivatalos Apple Store-ban lévő bontatlan készülékeket.

Mindegyik készülékhez egy év garancia jár, újratelepített eredeti operációs rendszer, új kábelek és használati útmutató. Természetesen előtte egy tesztnek is alávetik a gépeket, hogy minden rendben legyen, mielőtt eladásra bocsájtják. A MacBook készülékek nem, viszont az iPad és iPod készülékek például vadonatúj akkumulátort is kapnak, zéró ciklusszámmal, tehát nem egy lestrapált akksival érkeznek, aminek az évek során az élettartalma is rövidült.

Egyetlen hátránya van a vásárlásnak, ami minket is érint, hogy jelenleg Magyarországra sajnos nem vállalnak kiszállítást, csak amerikai lakcímre kézbesítik a megrendeléseket. Aki tehát tervezi, hogy beszerez egy ilyen készüléket, annak szüksége lesz egy Amerikában élő ismerősre, aki később el tudja majd küldeni a készüléket Magyarországra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Bubi1999 - 2012.11.29. 17:01

    Ez az! :)

  2. blabla - 2012.11.29. 18:44

    késsobb várhato hogy europába is kiszállitanak ?

Szólj hozzá Te is!